Inici » Notícies » L’alcalde de Santa Magdalena es reuneix amb la subdelegada del Govern a Castelló
Actualitat

L’alcalde de Santa Magdalena es reuneix amb la subdelegada del Govern a Castelló

55 seg

L’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, ha mantingut aquest dilluns, una reunió amb la subdelegada del Govern a Castelló, Soledad Ten Bachero, amb l’objectiu de plantejar-li al Govern central les diferents reivindicacions de la població.

Bou va urgir a Ten Bachero a millorar les comunicacions en Santa Magdalena. Sobre aquest tema, l’alcalde de Santa Magdalena ha plantejat a la subdelegada la necessitat de millorar el ferm de la n-340 entre Torreblanca i Peníscola.

De la mateixa manera, el primer edil li ha traslladat al govern la petició, aprovada per unanimitat, de declarar zona de descans de l´ap-7, al tram de la n-340 que va entre Torreblanca i Peníscola, perquè tots els vehicles, siguen pesats o no, puguen accedir als negocis d’hostaleria situats en la n-340.

. “No podem quedar aïllats, per això a més d’aquesta zona de descans, continuem reivindicant un accés a l´ap7, entre el nostre municipi i Alcalà de Xivert”.

D’altra banda, l’alcalde de Santa Magdalena, va recordar a la subdelegada del Govern, la necessitat d’obrir al públic l’estació de trens de la localitat, i més tenint en compte l’augment del nombre de freqüències entre Castelló i Vinaròs, que va entrar en vigor al novembre de 2018.

“Continuarem fent tot el que estiga a la nostra mà per a fer realitat totes aquestes reivindicacions de la nostra localitat”, matisa Sergio Bou.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena organitza l’Escola de Pasqua de l’11 al 14 d’abril

35 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza les III Jornades Templeres

48 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra les Falles

27 seg
Noticies

La conselleria d’Educació dota al CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena de nombrós material didàctic infantil

12 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova per unanimitat un pressupost de més de 917.466 €

1 min, 18 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Dona

14 seg
Veure més notícies →