Inici » Notícies » L’alcalde de Santa Magdalena participa en Brussel·les en una jornada sobre Fons Europeus i Despoblació
Actualitat

L’alcalde de Santa Magdalena participa en Brussel·les en una jornada sobre Fons Europeus i Despoblació

37 seg

L’alcalde de Santa Magdalena, Sergio Bou, ha participat esta setmana, a Brussel·les, en una jornada, organitzada pel Partit Socialista, sobre Fons Europeus i Despoblació. Bou s’ha desplaçat fins al Parlament Europeu amb una delegació d’alcaldes i alcaldesses de la província de Castelló, per a conéixer in situ diferents aspectes, relacionats amb la tramitació de les ajudes procedents d’Europa.

“Ha sigut una jornada intensa però molt fructífera, que ens ha permés conéixer, més a fons, com es gestionen els Fons Europeus, que per als nostres municipis s’han convertit en indispensables, per a poder millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes”, explica Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena.

A més, de la gestió i tramitació de Fons Europeus, la delegació d’alcaldes i alcaldesses va abordar diferents temes relacionats amb el risc de despoblació i les ajudes per a les poblacions de menys de 1.000 habitants.

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →