Inici » Notícies » L’alcalde de Santa Magdalena presenta el programa de Festes a les Associacions Locals
Actualitat

L’alcalde de Santa Magdalena presenta el programa de Festes a les Associacions Locals

31 seg

REUNIO2

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, acompanyat del regidor de Festes, Marcos Cervera, va presentar ahir a la vesprada, en el saló de plens de l’Ajuntament de la localitat, el programa de Festes a les associacions locals.

Com ja és tradicional les entitats de Santa Magdalena han sigut informades de tots els actes de la programació de les Festes Patronals, que se celebraran entre el 20 i el 28 de juliol, festes en les quals part d´aquest protagonisme el tenen precisament les associacions, ja que organitzen molts dels esdeveniments programats.

Bou va agrair el “gran treball que feu, tant al llarg de l’any com ara en Festes, on demostreu que Santa Magdalena som cultura, som esport, som benestar, en definitiva som un poble xicotet però amb grans persones i amb un gran potencial”.

Notícies relacionades

Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Veure més notícies →