Inici » Notícies » L’alcalde de Sta. Magdalena assisteix a la presentació del primer capítol de ‘Territorio Templario’
Actualitat

L’alcalde de Sta. Magdalena assisteix a la presentació del primer capítol de ‘Territorio Templario’

53 seg

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, assistia ahir a la vesprada a la preestrena del primer capítol de la sèrie ‘Territorio Templario’ del Canal Història, que ha patrocinat la Diputació de Castelló i que s’emetrà a partir del 24 de setembre en les principals plataformes de televisió del nostre país.

territori4 territori3 territori2 territori1 territori terri2

El primer capítol se centra en la història de l’últim castell del Temple, el de Peníscola, mentre que tal com  va avançar el president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, la resta de capítols recorreran totes les terres del Maestrat en les quals l’ordre va tindre presència. De fet, el tercer capítol se centrarà en Xivert i Polpís, els castells que van posseir els templers a les muntanyes d´Irta. Aquest capítol s’emetrà el dilluns, 1 d’octubre, a les 22 hores.

terri1

Per a l’alcalde de Sta. Magdalena, “donar a conéixer el nostre passat templer, a través del castell de Polpís,  és construir noves oportunitats de futur per al nostre poble i per a la nostra gent. És sens dubte un bon reclam turístic i més amb la qualitat, que hem pogut comprovar que treballen des del canal Història”.

Dilluns que ve 24 de setembre arranca la sèrie amb un total de 6 capítols, que finalitzaran el 22 d’octubre.

 

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Veure més notícies →