Inici » Notícies » L’alcalde de Sta. Magdalena assisteix a la presentació de les operacions de l´EDUSI entre Benicarló i Vinaròs
Actualitat

L’alcalde de Sta. Magdalena assisteix a la presentació de les operacions de l´EDUSI entre Benicarló i Vinaròs

40 seg

edusi1

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena, ha assistit aquest matí, en el Magatzem de la Mar de Benicarló, a l’acte de presentació de les operacions incloses dins de l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat, que de manera conjunta duran a terme els ajuntaments de Benicarló i Vinaròs.

L’Estratègia està cofinançada en un 50% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), dins del Programa Operatiu de Creixement Sostenible 2014-2020. L’import total d’actuacions a executar en el marc d’aquesta Estratègia ascendeix finalment a 20 milions d’euros, dels quals 10 procedeixen d’aquest Fons Europeu, la resta l’aporten els ajuntaments de Benicarló i Vinaròs.

Durant la presentació, tant l’alcalde de Vinaròs, Enric Pla, com l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles, han detallat els projectes, que s’executaran i que inclouen 6 àmbits d’actuació tals com: la promoció de les tecnologies de la informació, el foment de la mobilitat sostenible, eficiència energètica, posada en valor del patrimoni, la rehabilitació de les àrees urbanes degradades i la promoció de la inclusió social.

Notícies relacionades

Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Veure més notícies →