Inici » Notícies » L’alcalde de Sta. Magdalena participa en la Cremà de les Falles de l´IVASS i Collet
Actualitat

L’alcalde de Sta. Magdalena participa en la Cremà de les Falles de l´IVASS i Collet

33 seg

falla3

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, ha visitat avui la residència del Collet i el Centre IVASS, el Maestrat, a Benicarló, on ha pogut gaudir al costat de l’alcaldessa de Benicarló, Xaro Miralles i altres alcaldes i alcaldesses de la comarca, de la Cremà de les falles de tots dos centres.

falla2  falla4 falla5 falla6 falla7

Els actes han estat presidits per les Falleres Majors de Benicarló, que han sigut les encarregades d’encendre la metxa de tots dos monuments, fets pels usuaris de tots dos centres.

falla1

L’alcalde de Sta. Magdalena ha volgut felicitar el treball de tots els usuaris, del Collet i molt especialment de l´IVASS, centre aquest últim en el qual assisteixen com  alumnes Ximo Sospedra i Belina Sospedra, que han volgut compartir al costat de Sergio Bou, el treball que han realitzat en el procés de construcció de la seua falla.

falla8

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Veure més notícies →