Inici » Notícies » L’alcalde de Sta. Magdalena participa, a Vinaròs, en la II Jornada de Portes Obertes del Vinalab
Actualitat

L’alcalde de Sta. Magdalena participa, a Vinaròs, en la II Jornada de Portes Obertes del Vinalab

53 seg

vinalab2

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena ha assistit avui, a Vinaròs, a la II Jornada de Portes Obertes del Centre de Coneixement, Vinalab, una infraestructura concebuda per a dinamitzar
la cultura d’Innovació en el territori de la Comarca del Baix Maestrat, promovent l’ampliació de l’ús de les TIcs entre tots els ciutadans per a contribuir a eliminar la bretxa digital i els seus efectes en l’aprofundiment de les desigualtats; i fomentant la participació de les persones emprenedores, de les organitzacions econòmiques i de les diferents Administracions i Institucions Públiques i privades en el desenvolupament de polítiques de ciutats innovadores cap a la nova economia del coneixement.

Durant la jornada, l’alcalde de Sta. Magdalena, ha pogut conéixer de primera mà les activitats, que es desenvolupen en el centre, les empreses incubades, així com el viver d’empreses, que actualment ocupen la instal·lació. A més, s’ha informat a tots els assistents sobre les experiències de projectes Erasmus en centres educatius.

L’alcalde de Sta. Magdalena matisa que: “realment és un centre amb un gran potencial, ja no només com a viver d’empreses per a emprenedors sinó també per al desenvolupament de tota mena d’activitats, ja que cada vegada són més les institucions i particulars, que confien en el Vinalab per a la realització de cursos i esdeveniments”.

Notícies relacionades

Noticies

Obert el termini d’inscripció per a l’Escola de Música de Santa Magdalena

26 seg
Noticies

Santa Magdalena inaugura l’exposició ‘Història de les Trobades’

27 seg
Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Veure més notícies →