Inici » Notícies » L’alcalde de Sta. Magdalena es reuneix amb la subdelegada del govern a Castelló
Actualitat

L’alcalde de Sta. Magdalena es reuneix amb la subdelegada del govern a Castelló

1 min, 10 seg

 L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, s’ha reunit, aquest dijous, amb la subdelegada  del Govern a Castelló, Soledad Ten Bachero, amb l’objectiu de traslladar-li les diferents qüestions, que afecten la localitat i la gestió de la qual correspon al govern d’Espanya.

6C96B52F-08FD-40D2-93BE-F069F109EDC7

Sergio Bou ha plantejat a la subdelegada que, una vegada alliberada l´ap-7 i aquesta es convertisca en l’A7, Sta. Magdalena tinga un accés, de manera que no quede la localitat aïllada. D’altra banda, l’alcalde de Sta. Magdalena ha recordat a Ten Bachero, que “segueix pendent d’executar el projecte de drenatge integral de la Rambla d’Alcalà, que ja va ser presentat l’any 2007 i adjudicat i redactat en 2011 i que està guardat en un calaix. El projecte ha de ser reactivat, no podem esperar que ocórrega un episodi de pluja intensa o torrencial, com va ocórrer amb les inundacions de 2003, perquè això suposa un problema no solament per als veïns de Sta. Magdalena sinó d’altres localitats, així com per a lesprincipals vies de comunicació”.

L’alcalde de Sta. Magdalena ha plantejat a la subdelegada una altra reivindicació històrica, la de la parada de trens, una vegada s’implante la línia de rodalies entre Castelló i Vinaròs. “Crec que no demanem massa, sinó que almenys paren dos trens, un en cada sentit”. Per a Bou la reunió ha sigut molt cordial i “ens ha manifestat que estudiaran tot el que li hem traslladat i que ho situaran en l’agenda del govern”. I és que, l’alcalde de Sta. Magdalena recorda que: “havíem demanat fins a en 6 ocasions una reunió amb l’anterior subdelegat, sense aconseguir-ho i ara després d’una carta enviada el 30 d’agost, hem aconseguit que pràcticament en 10 dies ens concertara una entrevista la nova subdelegada”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena acull la II Carrera Escoles de Ciclisme Festes Patronals

25 seg
Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Veure més notícies →