Inici » Notícies » L’alcalde de Sta. Magdalena es reuneix amb la subdelegada del govern a Castelló
Actualitat

L’alcalde de Sta. Magdalena es reuneix amb la subdelegada del govern a Castelló

1 min, 10 seg

 L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, s’ha reunit, aquest dijous, amb la subdelegada  del Govern a Castelló, Soledad Ten Bachero, amb l’objectiu de traslladar-li les diferents qüestions, que afecten la localitat i la gestió de la qual correspon al govern d’Espanya.

6C96B52F-08FD-40D2-93BE-F069F109EDC7

Sergio Bou ha plantejat a la subdelegada que, una vegada alliberada l´ap-7 i aquesta es convertisca en l’A7, Sta. Magdalena tinga un accés, de manera que no quede la localitat aïllada. D’altra banda, l’alcalde de Sta. Magdalena ha recordat a Ten Bachero, que “segueix pendent d’executar el projecte de drenatge integral de la Rambla d’Alcalà, que ja va ser presentat l’any 2007 i adjudicat i redactat en 2011 i que està guardat en un calaix. El projecte ha de ser reactivat, no podem esperar que ocórrega un episodi de pluja intensa o torrencial, com va ocórrer amb les inundacions de 2003, perquè això suposa un problema no solament per als veïns de Sta. Magdalena sinó d’altres localitats, així com per a lesprincipals vies de comunicació”.

L’alcalde de Sta. Magdalena ha plantejat a la subdelegada una altra reivindicació històrica, la de la parada de trens, una vegada s’implante la línia de rodalies entre Castelló i Vinaròs. “Crec que no demanem massa, sinó que almenys paren dos trens, un en cada sentit”. Per a Bou la reunió ha sigut molt cordial i “ens ha manifestat que estudiaran tot el que li hem traslladat i que ho situaran en l’agenda del govern”. I és que, l’alcalde de Sta. Magdalena recorda que: “havíem demanat fins a en 6 ocasions una reunió amb l’anterior subdelegat, sense aconseguir-ho i ara després d’una carta enviada el 30 d’agost, hem aconseguit que pràcticament en 10 dies ens concertara una entrevista la nova subdelegada”.

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →