Inici » Notícies » L’alumnat de la Ludoteca i del CEIP Albert Selma participen activament en la II Setmana de la Dona
Actualitat

L’alumnat de la Ludoteca i del CEIP Albert Selma participen activament en la II Setmana de la Dona

41 seg

La programació de la II Setmana de la Dona de l’Ajuntament de Santa Magdalena segueix avant i ho ha fet avui amb els més xicotets com a protagonistes de la jornada. D’aquesta manera, l’alumnat de la Ludoteca Municipal i de les activitats extraescolars del CEIP Albert Selma, en estreta col·laboració amb les monitores de tots dos centres, han elaborat una pancarta amb frases al·lusives a la figura de la dona i amb el lema “Lluitar per la Igualtat. Tots els dies són 8 de març”.

Aquesta pancarta s’ha col·locat a la façana de l’Ajuntament.

D’altra banda, i amb l’ajuda, tant de l’alumnat com dels familiars i veïns que han assistit a l’acte i utilitzant els seus cossos han construït un gran llaç de color rosa i han format la frase “Dia de la dona”.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, ha agraït la implicació dels més xicotets en un acte, tan especial i significatiu, amb el qual s’ha buscat la sensibilització de tot l’alumnat.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →