Inici » Notícies » L’alumnat del CEIP Albert Selma participa en la jornada ambiental ‘Clean Up’
Actualitat

L’alumnat del CEIP Albert Selma participa en la jornada ambiental ‘Clean Up’

1 min, 6 seg

El Consorci de Residus C1, la Ute Zona 1 (formada per Enusa, Fobesa Valorització i A2a Ambient) i el CEIP Albert Selma de Santa Magdalena de Polpís han organitzat una jornada formativa amb tots els alumnes d’Educació Primària, dins del programa d’activitats de formació conscienciació i sensibilització ambiental, denominat Projecte BIONORD.

La jornada, que ha sigut presentada per Sergio Bou, President del Consorci de Residus C1 i alcalde de Santa Magdalena de Polpís, ha tingut dues fases. En una primera fase s’ha fet una xerrada-taller per tècnics de la Ute zona 1 i per responsables del Parc Natural de la Serra d´Irta en el mateix col·legi, amb una part sobre concepte bàsics de medi ambient i una altra sobre la flora, fauna i característiques del Parc Natural.

Posteriorment com a segona fase, els alumnes s’han desplaçat al Parc Natural de la Serra d´Irta, concretament a Cala Blanca d´Alcossebre, on s’ha iniciat una ruta de neteja (Clean Up) aproximadament 5 quilòmetres, durant la qual s’han anat recollint en bosses especials, tota classe de residus i desaprofitaments abandonats pel Parc, com a botelles de plàstic, vidre, bosses de plàstic, papers, roba usada, metalls, i també burilles.

La jornada ha sigut considerada pel professorat com altament positiva per als alumnes, perquè després de rebre nocions teòriques, han participat en una activitat a l’aire lliure en contacte amb la naturalesa, han conegut el seu entorn natural alhora que s’han recollit residus i evitat contaminació, i sobretot s’ha conscienciat als alumnes del problema ambiental dels residus i el seu abandó en la naturalesa, donant exemple a la societat.

Notícies relacionades

Noticies

La piscina municipal de Santa Magdalena obri el dimecres

40 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Festival de Fi de Curs

35 seg
Noticies

Marc Marín Falcó es proclama campió Autonòmic de Btt

11 seg
Noticies

La Diputació concedeix 8.888 € a Santa Magdalena dins del Pla d’Ocupació 2022

24 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza una xarrada sobre la malaltia de l’Alzheimer

41 seg
Noticies

Ecovidrio i la Diputació de Castelló posen en marxa a Santa Magdalena el “Repte Mapamundi” per a promoure el reciclatge d’envasos de vidre

1 min, 19 seg
Veure més notícies →