Inici » Notícies » L’alumnat del CEIP Albert Selma participa en la jornada ambiental ‘Clean Up’
Actualitat

L’alumnat del CEIP Albert Selma participa en la jornada ambiental ‘Clean Up’

1 min, 6 seg

El Consorci de Residus C1, la Ute Zona 1 (formada per Enusa, Fobesa Valorització i A2a Ambient) i el CEIP Albert Selma de Santa Magdalena de Polpís han organitzat una jornada formativa amb tots els alumnes d’Educació Primària, dins del programa d’activitats de formació conscienciació i sensibilització ambiental, denominat Projecte BIONORD.

La jornada, que ha sigut presentada per Sergio Bou, President del Consorci de Residus C1 i alcalde de Santa Magdalena de Polpís, ha tingut dues fases. En una primera fase s’ha fet una xerrada-taller per tècnics de la Ute zona 1 i per responsables del Parc Natural de la Serra d´Irta en el mateix col·legi, amb una part sobre concepte bàsics de medi ambient i una altra sobre la flora, fauna i característiques del Parc Natural.

Posteriorment com a segona fase, els alumnes s’han desplaçat al Parc Natural de la Serra d´Irta, concretament a Cala Blanca d´Alcossebre, on s’ha iniciat una ruta de neteja (Clean Up) aproximadament 5 quilòmetres, durant la qual s’han anat recollint en bosses especials, tota classe de residus i desaprofitaments abandonats pel Parc, com a botelles de plàstic, vidre, bosses de plàstic, papers, roba usada, metalls, i també burilles.

La jornada ha sigut considerada pel professorat com altament positiva per als alumnes, perquè després de rebre nocions teòriques, han participat en una activitat a l’aire lliure en contacte amb la naturalesa, han conegut el seu entorn natural alhora que s’han recollit residus i evitat contaminació, i sobretot s’ha conscienciat als alumnes del problema ambiental dels residus i el seu abandó en la naturalesa, donant exemple a la societat.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Veure més notícies →