Inici » Notícies » L’alumnat del CEIP Albert Selma visita l’exposició ‘Enginyera…Per què no?
Actualitat

L’alumnat del CEIP Albert Selma visita l’exposició ‘Enginyera…Per què no?

1 min, 5 seg

La celebració del Dia de la Dona segueix a Santa Magdalena i ahir al matí tot l’alumnat del CEIP Albert Selma va visitar l’exposició fotogràfica de la Fundació Isonomía, ‘Enginyera…Per què no?, que està instal·lada a La Capella i que romandrà oberta fins al pròxim 20 de març.

La mostra dona visibilitat a dones enginyeres amb l’objectiu de familiaritzar a les dones amb aquestes eixides laborals i reflexionar sobre la necessitat de canviar els papers socials d’homes i dones per a construir una societat més equilibrada, justa i democràtica. Totes aquelles persones que vulguen visitar-la hauran de passar prèviament per les oficines de l’Ajuntament de Santa Magdalena.

D’altra banda, el dissabte, 13 de març, a les 18h es projectarà a l’Auditori Municipal la pel·lícula, ‘Figuras Ocultas’, que conta la història de la matemàtica afroamericana Katherine Johnson i els seus dos col·legues, Dorothy Vaughan i Mary Jackson, les quals mentre treballaven a la Divisió Segregada de Càlcul de l’Ala Oest del Centre d’Investigació Langley, van ajudar a la NASA en la Carrera Espacial, convertint-se en les primeres dones afroamericanes a aconseguir metes fins llavors impossibles. A més del ja citat assoliment de Katherine Johnson, cal destacar que Dorothy Vaughan va aconseguir ser la primera supervisora dels serveis d’IBM en l’Agència, mentre que Mary Jackson es va convertir en la primera dona a ser enginyera aeroespacial dels Estats Units.

L’aforament a l’auditori està limitat i subjecte a les restriccions, marcades per la Covid19, per la qual cosa l’entrada és lliure fins a completar el nombre màxim de butaques permeses.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma celebra el Dia internacional de les persones amb diversitat funcional

23 seg
Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Veure més notícies →