Inici » Notícies » L’alumnat del CEIP Albert Selma visita l’exposició, No més princeses
Actualitat

L’alumnat del CEIP Albert Selma visita l’exposició, No més princeses

42 seg

visitacole2

Sta. Magdalena ha conclòs els actes, organitzats dins de la I Setmana de la Dona i ho ha fet amb la visita dels alumnes i les alumnes del CEIP Albert Selma, a l’exposició de la Fundació Isonomia, No més princeses, que es pot veure en el saló de plens de l’Ajuntament de la localitat.

La Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Magdalena de Polpís, ha programat l’exposició fotogràfica “No més princeses”, cedida per Arturo de las Liras i Marta Cubedo, que pretén promoure una reflexió crítica sobre els contes tradicionals i trencar amb els estereotips sexistes, que ofereixen els contes infantils, perquè els contes tenen una funció pedagògica. En aquest sentit, la treballadora social, Raquel Escrig, va ser l’encarregada d’explicar, tant als xiquets d’infantil com de primària, el contingut de la mostra. L’exposició, podrà visitar-se fins al 31 de març en el saló de plens de l’Ajuntament i està oberta de dilluns a divendres de 9 a 13h i de 16 a 20.30h.

Notícies relacionades

Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena arranca el curs escolar

33 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena es prepara per a la tornada al col·le

46 seg
Noticies

Obert el termini d’inscripció per al curs 2023/24 de la Ludoteca Municipal

29 seg
Veure més notícies →