Inici » Notícies » L’alumnat del CEIP Albert Selma visita l’exposició, No més princeses
Actualitat

L’alumnat del CEIP Albert Selma visita l’exposició, No més princeses

42 seg

visitacole2

Sta. Magdalena ha conclòs els actes, organitzats dins de la I Setmana de la Dona i ho ha fet amb la visita dels alumnes i les alumnes del CEIP Albert Selma, a l’exposició de la Fundació Isonomia, No més princeses, que es pot veure en el saló de plens de l’Ajuntament de la localitat.

La Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Magdalena de Polpís, ha programat l’exposició fotogràfica “No més princeses”, cedida per Arturo de las Liras i Marta Cubedo, que pretén promoure una reflexió crítica sobre els contes tradicionals i trencar amb els estereotips sexistes, que ofereixen els contes infantils, perquè els contes tenen una funció pedagògica. En aquest sentit, la treballadora social, Raquel Escrig, va ser l’encarregada d’explicar, tant als xiquets d’infantil com de primària, el contingut de la mostra. L’exposició, podrà visitar-se fins al 31 de març en el saló de plens de l’Ajuntament i està oberta de dilluns a divendres de 9 a 13h i de 16 a 20.30h.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →