Inici » Notícies » L’AMPA del CEIP Albert Selma organitza un taller de foment de l’hàbit lector
Actualitat

L’AMPA del CEIP Albert Selma organitza un taller de foment de l’hàbit lector

34 seg

L’AMPA del CEIP Albert Selma de Sta. Magdalena organitza el dilluns, dia 29 d’octubre, a les 17.30 hores, en el saló de plens de l’Ajuntament de la localitat, un taller dirigit a pares i mares amb fills d’edats compreses entre els tres i els dotze anys.

CARTELL LLEGIR PEQUES

El taller, que compta amb el patrocini de la FAMPA Penyagolosa, de Castelló, la confederació  d’AMPAS Gonzalo Anaya i la Generalitat Valenciana, es titula: “Convida a les teues filles i fills a llegir” i serà impartit per la formadora, Macarena González.

Laura Puig, presidenta de l’AMPA del CEIP Albert Selma, explica que: “un any més engeguem l’escola de pares i mares, ja que un dels nostres objectius és posar a l’abast de les famílies, quants recursos tinguem en la nostra mà, per a oferir una educació de major qualitat a les famílies de Sta. Magdalena”.

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →