Inici » Notícies » L’AMPA del CEIP Albert Selma organitza una xarrada en la qual es mostraran tècniques de relaxació
Actualitat

L’AMPA del CEIP Albert Selma organitza una xarrada en la qual es mostraran tècniques de relaxació

38 seg

escola de pares i mares (1)

L’AMPA del CEIP Albert Selma de Sta. Magdalena segueix avant en 2019 amb la seua escola de pares i mares i ha programat una xarrada, que serà a càrrec del formador, Ferrán Martínez, que oferirà una sèrie de tècniques de relaxació, dirigides a famílies amb fills de 6 a 12 anys.

Divendres que ve, 11 de gener, a partir de les 18h i en el saló de plens del consistori, tindrà lloc aquesta xarrada, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sta. Magdalena i el patrocini de la Generalitat Valenciana, la FAMPA-Castelló Penyagolosa i la Confederació d’AMPAS Gonzalo Anaya.

Laura Puig, presidenta de l’AMPA del col·legi públic de Sta. Magdalena, comenta que: “convidem a totes les famílies de xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys, a que assistisquen a aquesta xarrada, que ens facilitarà eines i tècniques de relaxació, per a realitzar a casa, que de ben segur ens seran molt útils”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →