Inici » Notícies » L’AMPA del CEIP Alberto Selma organitza les festes de la Castanyera i Halloween a Santa Magdalena
Actualitat

L’AMPA del CEIP Alberto Selma organitza les festes de la Castanyera i Halloween a Santa Magdalena

41 seg

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena està immersa en els preparatius de les festes de la Castanyera i Halloween, que se celebraran el 30 i 31 d’octubre, respectivament.

En este sentit, dins dels actes que organitza la direcció del col·legi públic per a la Festa de la Tardor, l’AMPA del centre està ultimant els detalls de la visita de la Castanyera. Esta particular visita tindrà lloc el dilluns, 30 d’octubre, a partir de les 12 del migdia.

D’altra banda, el dimarts 31 d’octubre, a partir de les 18.30h, l’AMPA del col·legi públic organitza, en col·laboració amb l’Ajuntament de Santa Magdalena, una gimcana amb temàtica d’Halloween pels principals carrers del nucli urbà, que tindrà com a punt de partida la plaça Espanya, finalitzant en el pavelló poliesportiu municipal, lloc en el qual hi haurà animació, música i ‘tardeo’ per a tots els públics fins a les 23h. També està previst un photocall terrorífic i la venda de tota mena d’entrepans i begudes per a amenitzar la vetlada.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →