Inici » Notícies » L’arribada dels Reis Mags posa fi a la programació de Nadal de Sta. Magdalena
Actualitat

L’arribada dels Reis Mags posa fi a la programació de Nadal de Sta. Magdalena

33 seg

reis5

Més de 25 actes han conformat la intensa programació de Nadal, Any Nou i Reis, organitzada per l’Ajuntament de Sta. Magdalena, en col·laboració amb les diferents associacions i entitats locals. La programació s’iniciava el 15 de desembre amb les I Jornades Templeres i des de llavors, l’activitat ha sigut molt intensa.

“Hem tractat d’organitzar, com cada any, una programació pensada en tots els públics, però sobretot en els més xicotets de la casa i la veritat és que estem molt contents amb la resposta de tots els veïns i veïnes, que han participat activament de totes les activitats”, indica Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

D’altra banda, Sta. Magdalena ja es disposa a preparar la programació de la festa de Sant Antoni, que organitzen els Majorals 2019, unes activitats, que en breu, ja es donaran a conéixer.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Noticies

L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda

52 seg
Veure més notícies →