Inici » Notícies » L’artista plàstic, Fabián Salazar, ofereix una classe magistral a Santa Magdalena
Actualitat

L’artista plàstic, Fabián Salazar, ofereix una classe magistral a Santa Magdalena

32 seg

L’alumnat de l’Escola d’Art de l’Ajuntament de Santa Magdalena va rebre aquest dilluns, 14 de març, la visita de l’artista plàstic, Fabián Salazar, que va oferir una classe magistral a tots els assistents amb l’objectiu de mostrar diferents tècniques artístiques.

Salazar, que és nascut a Colòmbia, però que actualment està residint al nostre país, se situa dins de la línia de l’expressionisme abstracte i durant la classe va poder comprovar el talent, que els artistes magdaleners posseeixen i que cada any mostren en l’exposició, que es realitza durant les Festes Patronals.

Maite Baldrich, professora de l’Escola d’Art de Santa Magdalena, va agrair a Fabián Salazar, la seua participació en aquesta classe magistral, en la qual tots els artistes van poder intercanviar impressions sobre diferents maneres de veure i entendre l’art.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Veure més notícies →