Inici » Notícies » L’artista plàstic, Fabián Salazar, ofereix una classe magistral a Santa Magdalena
Actualitat

L’artista plàstic, Fabián Salazar, ofereix una classe magistral a Santa Magdalena

32 seg

L’alumnat de l’Escola d’Art de l’Ajuntament de Santa Magdalena va rebre aquest dilluns, 14 de març, la visita de l’artista plàstic, Fabián Salazar, que va oferir una classe magistral a tots els assistents amb l’objectiu de mostrar diferents tècniques artístiques.

Salazar, que és nascut a Colòmbia, però que actualment està residint al nostre país, se situa dins de la línia de l’expressionisme abstracte i durant la classe va poder comprovar el talent, que els artistes magdaleners posseeixen i que cada any mostren en l’exposició, que es realitza durant les Festes Patronals.

Maite Baldrich, professora de l’Escola d’Art de Santa Magdalena, va agrair a Fabián Salazar, la seua participació en aquesta classe magistral, en la qual tots els artistes van poder intercanviar impressions sobre diferents maneres de veure i entendre l’art.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →