Inici » Notícies » L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet participa en  la 3a Fira de la Joventut de Benicarló
Actualitat

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet participa en  la 3a Fira de la Joventut de Benicarló

51 seg

firajoventut2

La plaça Constitució de Benicarló acollia dissabte passat, 30 de juny, la 3a edició de la Fira de la Joventut, en la qual es van donar cita nombrosos col·lectius juvenils de tota la comarca i entre ells va destacar la participació de l’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet de Sta. Magdalena, que amb el regidor de Joventut a l’Ajuntament de Sta. Magdalena, Eloi Roca, al capdavant, es va sumar a aquest esdeveniment.

firajoventut1

De fet, es va aprofitar l’ocasió per a presentar als joves de la comarca, les Festes de la Joventut, que amb la col·laboració del Motoclub de Bar en Bar i l’Ajuntament de Sta. Magdalena, organitzen el pròxim 14 de juliol, com a avantsala de les Festes Patronals, que se celebren entre el 21 i el 29 de juliol. A més, l’associació també organitza la ‘Pool Party’ en la piscina municipal, que tindrà lloc el dissabte, 20 de juliol.

firajoventut3

Eloi Roca, regidor de Joventut, ha mostrat la seua satisfacció per la participació de Sta. Magdalena en aquesta fira, ja que a més, “ens ha permès entaular relacions amb la regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Benicarló, amb l’objectiu de poder impartir en la localitat xerrades sobre la prevenció de conductes addictives i altres temes relacionats amb la joventut”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Noticies

La piscina municipal de Santa Magdalena obri el dimecres

40 seg
Veure més notícies →