Inici » Notícies » L’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet’ participarà en  la 3a Fira de la Joventut de Benicarló
Actualitat

L’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet’ participarà en  la 3a Fira de la Joventut de Benicarló

43 seg

El  dissabte 30 de juny tindrà lloc, a la plaça Constitució de Benicarló,  la 3a edició de la Fira de la Joventut, amb tallers, xarrades, demostracions i la carrera de ‘Autos Locos’. La Fira girarà al voltant de la tecnologia i es tancarà amb un concert del grup Blaumut i amb la Nit de Dj, amb l’actuació de Joan Blanchadell, Alfonso TV, Nira i Toni López.

thumb_IMG_1659_1024

Es tracta d’una trobada amb voluntat comarcal, en el qual també participaran els membres de l’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet de Sta. Magdalena, que donaran a conèixer les diferents activitats, que organitzen al llarg de l’any.

De fet, aprofitaran l’ocasió per a presentar als joves de la comarca, les Festes de la Joventut, que amb la col·laboració del Motoclub de Bar en Bar i l’Ajuntament de Sta. Magdalena, organitzen el pròxim 14 de juliol, com a avantsala de les Festes Patronals, que es celebren entre el 21 i el 29 de juliol. A més, l’associació també organitza la ‘Pool Party’ en la piscina municipal, que tindrà lloc el dissabte, 20 de juliol.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena acull la II Carrera Escoles de Ciclisme Festes Patronals

25 seg
Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Veure més notícies →