Inici » Notícies » L’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet’ participarà en  la 3a Fira de la Joventut de Benicarló
Actualitat

L’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet’ participarà en  la 3a Fira de la Joventut de Benicarló

43 seg

El  dissabte 30 de juny tindrà lloc, a la plaça Constitució de Benicarló,  la 3a edició de la Fira de la Joventut, amb tallers, xarrades, demostracions i la carrera de ‘Autos Locos’. La Fira girarà al voltant de la tecnologia i es tancarà amb un concert del grup Blaumut i amb la Nit de Dj, amb l’actuació de Joan Blanchadell, Alfonso TV, Nira i Toni López.

thumb_IMG_1659_1024

Es tracta d’una trobada amb voluntat comarcal, en el qual també participaran els membres de l’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet de Sta. Magdalena, que donaran a conèixer les diferents activitats, que organitzen al llarg de l’any.

De fet, aprofitaran l’ocasió per a presentar als joves de la comarca, les Festes de la Joventut, que amb la col·laboració del Motoclub de Bar en Bar i l’Ajuntament de Sta. Magdalena, organitzen el pròxim 14 de juliol, com a avantsala de les Festes Patronals, que es celebren entre el 21 i el 29 de juliol. A més, l’associació també organitza la ‘Pool Party’ en la piscina municipal, que tindrà lloc el dissabte, 20 de juliol.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta el programa de les Festes Patronals al teixit associatiu local

26 seg
Sin categoría

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena celebra Sant Fermín

21 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra el ‘Water Festival’

16 seg
Sin categoría

Més de 40 xiquets i xiquetes gaudixen de l’Escola d’Estiu a Santa Magdalena

53 seg
Sin categoría

L’Escola de Música de Santa Magdalena celebra la seua Audició de Fi de Curs

43 seg
Sin categoría

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

32 seg
Veure més notícies →