Inici » Notícies » L’Associació de Mestresses de casa de Sta. Magdalena programa viatge a València
Actualitat

L’Associació de Mestresses de casa de Sta. Magdalena programa viatge a València

31 seg

VIATGEAMESCASA (1)

L’Associació de Mestresses de casa de Sta. Magdalena organitza, per al pròxim 5 d’abril, una excursió a València, on visitaran el Palau del Marqués de Dosaigües i el Museu del Palmito.

El preu de l’excursió és de 6 € i inclou: un desdejuni continental, visita a les instal·lacions, IMC Spain i demostració dels seus productes, visita al Palau del Marqués de Dosaigües i les seues dues exposicions, menjar (ensalada valenciana, ensalada russa i entremesos, paella, postres, pa, aigua i vi) i visita al museu del Margalló.

Des de l’Associació recorden que es tracta d’un viatge en el qual poden participar tots els veïns i veïnes de Sta. Magdalena i que han d’inscriure’s en els llocs de costum o bé preguntant a les responsables de la Junta Directiva.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →