Inici » Notícies » L’Auditori de Santa Magdalena acollirà l’espectacle ‘Cançons al vent’
Actualitat

L’Auditori de Santa Magdalena acollirà l’espectacle ‘Cançons al vent’

40 seg

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Magdalena anuncia que ha programat per al dissabte, 9 d’abril, a les 22.30h, a l’Auditori de la localitat, l’espectacle ‘Cançons al vent. 60 anys de cançons amb Alejandro i Balma’.

Pare i filla canten cançons d’ahir i d´avui en un format acústic. Dues generacions ofereixen un repertori extret de 60 anys de cançó en català i valencià.

Junts ens delecten amb veus i guitarra en un viatge al llarg de la història contemporània de temes, que formen part de la nostra cultura. Entre les cançons que ofereixen, podrem trobar temes d’artistes com Joan Manuel Serrat, Els Catarres, Txarango, Al Tall, Lluis Llach, Paco Muñoz, Maria de Mar Bonet, Raimón o Sau.

Es tracta d’una producció senzilla i cuidada amb una escenificació íntima i pròxima que inspira i ens porta molts records, alhora que tendeix un pont per a la transmissió cultural entre generacions.L’entrada a aquest espectacle és gratuïta fins a completar l’aforament.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →