Inici » Notícies » L’Auditori de Santa Magdalena acull la reunió prèvia a l’inici del curs d’Educació Infantil del CEIP Albert Selma
Actualitat

L’Auditori de Santa Magdalena acull la reunió prèvia a l’inici del curs d’Educació Infantil del CEIP Albert Selma

51 seg

El curs escolar arranca el dimecres, 8 de setembreL’Auditori Municipal de Santa Magdalena ha acollit aquest matí una reunió informativa per a les famílies de l’alumnat matriculat per al pròxim curs en el CEIP Albert Selma en Educació Infantil.

D’aquesta manera, les famílies han pogut conéixer a tot el professorat d’Educació Infantil 2, 3, 4 i 5 anys, així com els diferents especialistes amb els quals comptarà el centre.D’altra banda, cal recordar que, dimecres que ve, 8 de setembre, s’inicia el curs escolar, tant en Educació Infantil com en Primària.Mar Foix, directora del CEIP Albert Selma, ha explicat que les entrades al centre es realitzaran de manera esglaonada, igual que en el curs anterior i a través de dos punts.

Els alumnes de tota l’etapa infantil accediran, a les 9h, per la porta d’accés que hi ha al costat del consultori mèdic, mentre que els de primària ho faran per la porta número 1 (al costat de la Ludoteca) i seguint aquest horari: 5é i 6é a les 8.55h, 4t a les 8.57h i 1r, 2n i 3r a les 8.59h. “Es tracta d’evitar aglomeracions i que tot l’alumnat entre de manera gradual”, ha matisat Foix. De la mateixa manera, les eixides també es realitzaran de manera escalonada en totes les etapes educatives.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →