Inici » Notícies » L’Auditori de Santa Magdalena acull la reunió prèvia a l’inici del curs d’Educació Infantil del CEIP Albert Selma
Actualitat

L’Auditori de Santa Magdalena acull la reunió prèvia a l’inici del curs d’Educació Infantil del CEIP Albert Selma

51 seg

El curs escolar arranca el dimecres, 8 de setembreL’Auditori Municipal de Santa Magdalena ha acollit aquest matí una reunió informativa per a les famílies de l’alumnat matriculat per al pròxim curs en el CEIP Albert Selma en Educació Infantil.

D’aquesta manera, les famílies han pogut conéixer a tot el professorat d’Educació Infantil 2, 3, 4 i 5 anys, així com els diferents especialistes amb els quals comptarà el centre.D’altra banda, cal recordar que, dimecres que ve, 8 de setembre, s’inicia el curs escolar, tant en Educació Infantil com en Primària.Mar Foix, directora del CEIP Albert Selma, ha explicat que les entrades al centre es realitzaran de manera esglaonada, igual que en el curs anterior i a través de dos punts.

Els alumnes de tota l’etapa infantil accediran, a les 9h, per la porta d’accés que hi ha al costat del consultori mèdic, mentre que els de primària ho faran per la porta número 1 (al costat de la Ludoteca) i seguint aquest horari: 5é i 6é a les 8.55h, 4t a les 8.57h i 1r, 2n i 3r a les 8.59h. “Es tracta d’evitar aglomeracions i que tot l’alumnat entre de manera gradual”, ha matisat Foix. De la mateixa manera, les eixides també es realitzaran de manera escalonada en totes les etapes educatives.

Notícies relacionades

Noticies

Càlig i Santa Magdalena estrenyen llaços musicals amb un intercanvi de la FSMCV

48 seg
Noticies

La brigada EMERGE de Santa Magdalena inicia la seua activitat

34 seg
Noticies

El vicepresident segon i conseller d’Habitatge visita Santa Magdalena

59 seg
Noticies

Educadors Ambientals de la Diputació de Castelló visitaran Santa Magdalena

47 seg
Noticies

Arranquen les Jornades de Portes Obertes del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena

42 seg
Noticies

Dilluns que ve obri les seues portes el servei d’Escola ‘Matinera’

35 seg
Veure més notícies →