Inici » Notícies » L’Auditori de Santa Magdalena acull la reunió prèvia a l’inici del curs d’Educació Infantil del CEIP Albert Selma
Actualitat

L’Auditori de Santa Magdalena acull la reunió prèvia a l’inici del curs d’Educació Infantil del CEIP Albert Selma

51 seg

El curs escolar arranca el dimecres, 8 de setembreL’Auditori Municipal de Santa Magdalena ha acollit aquest matí una reunió informativa per a les famílies de l’alumnat matriculat per al pròxim curs en el CEIP Albert Selma en Educació Infantil.

D’aquesta manera, les famílies han pogut conéixer a tot el professorat d’Educació Infantil 2, 3, 4 i 5 anys, així com els diferents especialistes amb els quals comptarà el centre.D’altra banda, cal recordar que, dimecres que ve, 8 de setembre, s’inicia el curs escolar, tant en Educació Infantil com en Primària.Mar Foix, directora del CEIP Albert Selma, ha explicat que les entrades al centre es realitzaran de manera esglaonada, igual que en el curs anterior i a través de dos punts.

Els alumnes de tota l’etapa infantil accediran, a les 9h, per la porta d’accés que hi ha al costat del consultori mèdic, mentre que els de primària ho faran per la porta número 1 (al costat de la Ludoteca) i seguint aquest horari: 5é i 6é a les 8.55h, 4t a les 8.57h i 1r, 2n i 3r a les 8.59h. “Es tracta d’evitar aglomeracions i que tot l’alumnat entre de manera gradual”, ha matisat Foix. De la mateixa manera, les eixides també es realitzaran de manera escalonada en totes les etapes educatives.

Notícies relacionades

Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena arranca el curs escolar

33 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena es prepara per a la tornada al col·le

46 seg
Noticies

Obert el termini d’inscripció per al curs 2023/24 de la Ludoteca Municipal

29 seg
Veure més notícies →