Inici » Notícies » Laura Pantaleón presenta el conte ‘El tresor de Santa Magdalena’
Actualitat

Laura Pantaleón presenta el conte ‘El tresor de Santa Magdalena’

1 min

llibre3

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Santa Magdalena ha presentat, a l’Auditori Municipal de la localitat, el conte, ‘El tresor de Santa Magdalena’, l’autora del qual és l’escriptora, Laura M. Pantaleón.

L´alumnat del CEIP Albert Selma i de la Ludoteca Municipal han sigut els primers a conéixer la història de Clemente, un xiquet, al qual el dia del seu aniversari li regalen roba de templer i es desperta posteriorment enmig del Castell templer de Polpís. En el conte, l’autora reflecteix el pas de Clemente per diferents punts d’interés de la població. Històries personalitzades és l’empresa encarregada de realitzar les il·lustracions d’aquest particular conte, amb el qual ja han sigut obsequiats els alumnes i les alumnes tant del col·legi públic com de la Ludoteca Municipal.

En l’acte de presentació d’aquest, l’autora, Laura M. Pantaleón, va realitzar un contacontes. Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena en funcions, va explicar que: “després de posar-nos en contacte amb l’escriptora, ens vam posar ràpidament a veure quins elements patrimonials i culturals de la nostra població volíem ressaltar a través d’aquest conte, que recull en essència els aspectes més destacats de la nostra localitat”.

Totes aquelles famílies que desitgen un exemplar de ‘El tresor de Santa Magdalena’ poden passar per l’Ajuntament de la localitat, on s’entregarà, gratuïtament un llibre per habitatge. Si alguna persona està interessada a adquirir més publicacions, aquestes es vendran al preu de 3€.

Notícies relacionades

Noticies

La Ludoteca Municipal de Santa Magdalena ofereix servei per a xiquets i xiquetes a partir dels 6 mesos

33 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza l’Escola de Pasqua de l’11 al 14 d’abril

35 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza les III Jornades Templeres

48 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra les Falles

27 seg
Noticies

La conselleria d’Educació dota al CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena de nombrós material didàctic infantil

12 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova per unanimitat un pressupost de més de 917.466 €

1 min, 18 seg
Veure més notícies →