Inici » Notícies » L’equip d’educació ambiental visita el Servei de Promoció de l’Autonomia Personal de Santa Magdalena
Actualitat

L’equip d’educació ambiental visita el Servei de Promoció de l’Autonomia Personal de Santa Magdalena

54 seg

El Servei de Promoció de l’Autonomia Personal de Santa Magdalena (Espai Respir) ha rebut la visita de l’equip d’educació ambiental de la Diputació de Castelló, amb l’objectiu de donar a conéixer a totes les persones usuàries d’este servei tot tipus d’informació relacionada amb la gestió dels residus domèstics.

En esta ocasió, les educadores ambientals s’han centrat en el consum excessiu de plàstic i a més han realitzat un taller de reutilització d’este. Així, les persones usuàries del Servei de Promoció de l’Autonomia Personal de Santa Magdalena han participat en una activitat, en la qual amb botelles de plàstic, han realitzat pràctics cistells per a anar a realitzar la compra.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, comenta que la “col·laboració amb l’equip d’educació ambiental és molt estreta i sempre realitzen activitats molt interessants que, permeten a diferents sectors de la nostra població conéixer com gestionar de la millor manera tots els residus, que es produeixen de manera domèstica en qualsevol família”.

D’altra banda, des de l’Ajuntament de la localitat es recorda que tots els residus domèstics es poden depositar en l’ecoparc de Santa Magdalena, en els horaris establits, la qual cosa repercuteix en la disminució del rebut de la taxa de tractament de residus gràcies a la campanya, ‘Si més recicles menys pagues’.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →