Inici » Notícies » Les Mestresses de casa de Sta. Magdalena celebren el seu 25é aniversari
Actualitat

Les Mestresses de casa de Sta. Magdalena celebren el seu 25é aniversari

42 seg

grup

Sta. Magdalena es va vestir ahir de festa per a celebrar el 25é aniversari de l’Associació de Mestresses de casa de la localitat, amb un programa variat i ple d’actes que va comptar amb nombrosa participació.

dinar dinar1 expo expo1 expo2 expo3  juntaactual juntamesajuntament

 

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou i la corporació municipal van ser els encarregats d’inaugurar, en La Capella,  juntament amb la presidenta, Carmen Aixa,  una exposició en la qual es van recordar aquests 25 anys de l’associació, que ja des dels seus inicis va tenir molta acceptació per part dels veïns de Sta. Magdalena.

 

En la mostra s’arreplegaven una sèrie de fotografies,  en les què s’ha repassat la història viva de l’entitat. Al mateix temps, també es reflectien alguns dels treballs i manualitats, realitzats al llarg d’aquests anys d’intensa activitat per part dels seus socis.

 

Després de l’exposició, els participants en la jornada, van visitar Viveros Alcossebre, on van ser obsequiats amb una planta i a les 14 hores, van celebrar un dinar de germanor al Mesón Ximo d´Alcossebre, en el qual van participar prop de 70 persones.

visitaviveros1visitaviveros

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →