Inici » Notícies » Les oficines de l’Ajuntament de Santa Magdalena traslladades provisionalment a l’Edifici Social
Actualitat

Les oficines de l’Ajuntament de Santa Magdalena traslladades provisionalment a l’Edifici Social

45 seg

L’Edifici Social de Santa Magdalena acull, de manera provisional, les oficines de l’Ajuntament de la localitat. El consistori ha traslladat ja tot el material del consistori magdalener, davant l’imminent inici de les obres de millora d’accessibilitat de l’edifici.

A més, el servei de Correos també es prestarà en la planta baixa de l’Edifici Social de 12.30 a 13h.En aquest sentit, la ciutadania pot realitzar qualsevol tipus de tràmit en la primera planta de l’Edifici Social, on s’han reubicat tots els serveis administratius, de manera provisional, mentre s’executen les obres d’accessibilitat de l’Ajuntament.

Aquestes obres seran finançades íntegrament per part de la Generalitat, a través d’una subvenció que va destinada a facilitar la millora de l’accessibilitat de les cases consistorials i altres edificis municipals.L’actuació principal d’aquestes obres està referida a la incorporació d’un ascensor, per a aconseguir, mitjançant l’ús, l’accessibilitat entre plantes, que conjuntament amb la renovació dels lavabos i el redimensionament de zones de circulació i d’ús, s’aconseguirà l’adaptació i accessibilitat general de l’edifici. D’altra banda, es preveu la reforma de la zona dels lavabos de l’edifici, adaptant-los i fent-los totalment accessibles.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena acull la II Carrera Escoles de Ciclisme Festes Patronals

25 seg
Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Veure més notícies →