Inici » Notícies » L’Escola d’Art de Santa Magdalena inicia el curs escola
Actualitat

L’Escola d’Art de Santa Magdalena inicia el curs escola

27 seg

Santa Magdalena ja ha començat el curs escolar de l’Escola d’Art Municipal. Un any més, la professora d’arts plàstiques, Maite Baldrich, és l’encarregada d’impartir els ensenyaments artístics a tot l’alumnat, que està inscrit en aquesta escola.

La matrícula continua oberta i les classes es desenvolupen a l’aula d’Arts, situada en el primer pis de l’Edifici Social, els dilluns i divendres de 15.30 a 17.30h.

Baldrich explica que: “l’educació artística és un mètode d’ensenyament, que desenvolupa capacitats, actituds, hàbits i comportaments, potencia habilitats i destreses, i, a més, és un mitjà d’interacció, comunicació i expressió de sentiments i emocions que permet una formació integral per a totes les persones”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →