Inici » Notícies » L´Escola d´Estiu de Sta. Magdalena acomiada el curs
Actualitat

L´Escola d´Estiu de Sta. Magdalena acomiada el curs

42 seg

Uns 30 alumnes d’educació preescolar, infantil i primària de Sta. Magdalena han pogut gaudir dels serveis de l´Escola d´Estiu de la localitat, una eina concebuda per a facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar, i que any rere any es repeteix amb gran èxit.

IMG_3611
Durant els mesos de juliol i agost, prop de 30 xiquets i xiquetes del municipi han assistit a les particulars classes d’aquesta escola, en la qual han prevalgut les activitats lúdiques, socials i esportives.

L’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, explica que: “han realitzat visites al Parc Natural de la Serra d´Irta, han conegut com funciona i què és el nostre ecoparc i sobretot han gaudit dels múltiples tallers, que han coordinat totes les monitores”.

IMG_3614

L´Escola d´Estiu tanca avui les seues portes i la valoració que realitza el primer edil és “molt positiva, ja que es tracta d’un recurs que està funcionant molt bé i en el qual participen, no sol xiquets empadronats en Sta. Magdalena, sinó també estiuejants, que decideixen apostar per aquest servei”.

IMG_3610

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →