Inici » Notícies » L’Escola de Música de la banda obri el període de matriculacions
Actualitat

L’Escola de Música de la banda obri el període de matriculacions

41 seg

L’Escola de Música de l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena ja ha obert el termini de matriculació per al curs 2016/17, per als xiquets i xiquetes que vulguen començar la seua formació musical, i que es troben ja cursant primària.

concertprimavera

Des de l’Agrupació han fixat dos dies a la setmana per a la inscripció. Així, els dilluns i divendres, a partir de les 22 hores i en el local de la banda es podrà passar a formalitzar la matrícula, durant tot el mes de setembre, i al mateix temps obtenir tot tipus d’informació, respecte al curs acadèmic, que donarà començament el pròxim mes d’octubre.

Vicent Pegueroles, president de l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena, anima “a tots els xiquets que tinguen interès a formar-se com a músic al fet que s’inscriguen, perquè la veritat és que a través d’una forma amena i divertida, poc a poc van adquirint tot tipus de coneixements musicals, per al dia de demà entrar formar part de la banda de Sta. Magdalena”.

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →