Inici » Notícies » L’església parroquial informa sobre els horaris de Setmana Santa
Actualitat

L’església parroquial informa sobre els horaris de Setmana Santa

47 seg

L’església parroquial de Sta. Magdalena ja ha donat a conèixer els horaris de la programació dels actes, que amb motiu de la Setmana Santa, organitza la parròquia del municipi.

IMG_4550

D’aquesta manera, el dia 25 de març, se celebrarà el Diumenge de Rams, acte que inicia tota la programació religiosa. A les 11 hores i a la plaça de Mossén Paco, tindrà lloc la benedicció dels rams i després hi haurà una processó fins al temple parroquial i a continuació missa.

horarisSetmanaSanta-1

D’altra banda, el dilluns 26 de març, a les 19 hores hi haurà confessió comunitària i el Dijous Sant, a les 19 hores es celebrarà missa solemne i el trasllat del Santíssim al Monument.

Pel que fa al Divendres Sant, el dia 30 de març, l’església parroquial ha programat a les 10 hores el Viacrucis pels carrers del municipi i a les 19 hores la Celebració de la Mort del Senyor i a continuació, la processó del Sant Soterrament.

El Dissabte Sant, a les 19 hores es procedirà a la Solemne Vigília Pascual a les 19 hores i el Diumenge de Pasqua, a la 10 hores, se celebrarà la processó de l´Encontre i a continuació Missa de Pasqua.

Notícies relacionades

Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Veure més notícies →