Inici » Notícies » L’església parroquial de Sta. Magdalena dona a conéixer la programació de la Setmana Santa
Actualitat

L’església parroquial de Sta. Magdalena dona a conéixer la programació de la Setmana Santa

36 seg

CARTELL

La parròquia de Sta. Magdalena ja ha donat a conéixer la programació de la Setmana Santa 2019. Així, els actes s’iniciaran el dia 14 d’abril, amb el Diumenge de Rams. La benedicció de les Palmes tindrà lloc a les 10h en la plaça Mossén Paco i posteriorment es farà una processó fins a l’església i missa.

D’altra banda, el dia 17 d’abril, Dimecres Sant, se celebrarà la Reconciliació, a les 19.30h. El Dijous Sant, la missa del Sopar del Senyor està programada a les 18h, mentre que el Divendres Sant, el Viacrucis tindrà lloc a les 10h i la litúrgia de la Passió a les 20h. Posteriorment es farà la processó del Sant Soterrament.

La programació de la Setmana Santa finalitzarà el diumenge, 21 d’abril, Dia de Pasqua, a les 10h amb la processó de ‘El Encuentro’ i la Missa i a les 20h amb la solemne Vigília Pasqual.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Veure més notícies →