Inici » Notícies » Llest el Programa de Festes
Actualitat

Llest el Programa de Festes

2 min, 2 seg

Pep Gimeno, El Botifarra, oferirà el seu espectacle, Botifarra a Banda, amb l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena

L’Ajuntament de Santa Magdalena, a través de la Regidoria de Festes, ha donat avui a conèixer el Programa de les Festes Patronals, en honor a María Magdalena i María Inmaculada, que se celebraran entre el 17 i el 26 de juliol i que han sigut organitzades a través de la Comissió de Festes.

presentacio

Enguany els festejos s’iniciaran el divendres, 17 de juliol, amb l’acte de proclamació de les Festeres 2015, en la plaça Espanya. Ingrid Hernández *Gellida, de l’Associació de Bolilleras, Noelia Mínguez Adell, de l´AMPA, Tamara Adell Ramos, de l’Agrupació Musical, Sara Felis Ramos, de l´Associació Amics de Sant Vicent, Melania Moya García, del Grup de Danses Magdaleneres, Silvia Beltrán Sánchez, de la Colla de Dolçainers i Tabaleters i Rebeca Bou González, del Club de Jubilats i Pensionistes, seran les Festeres Majors, mentre que Jennyfer García Medina, Eric Burgos Segura, Arancha Arnau Tortajada i Guillem Esperanza Moya són els màxims representants infantils.

El càrrec de Mantenedora de tan brillant acte, enguany ha recaigut en Ana Cervera Pauner, nascuda al Prat però de pares magdaleneros. Després de la proclamació i la corresponent ofrena a la patrona del municipi, hi haurà orquestra en el pavelló poliesportiu.

“La programació està pensada en tots els públics, són unes festes pensades per al poble i pel poble i des del primer veí i fins a l’últim, així com tots els que ens visiten aquests dies, van a poder gaudir, de forma totalment gratuïta i popular de l’ampli programa”, ha anunciat Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena.

danses1

Les festes es perllongaran fins al dia 26 de juliol i destaca en la programació festiva, el concert del diumenge 19, de Pep Gimeno, el Botifarra, que oferirà el seu espectacle, Botifarra a Banda, juntament amb l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena.

“El Botifarra és tot un referent del folklore valencià, que ofereix un espectacle sensacional amb música de la nostra terra i que haja decidit participar de les nostres festes, juntament amb l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena, és per a nosaltres un gran orgull”, ha manifestat el primer edil magdalenero.

D’altra banda, el Dia de la Patrona, el 22 de juliol, se celebrarà la tradicional missa i l’espectacle del Grup de Danses Magdaleneres, juntament amb la Colla de Dolçainers i Tabaleters, Polpís, mentre que el dia 23, destaca la posada en escena del musical Mamma Meua, a càrrec de la companyia teatral benicarlanda, Teatre de Guàrdia. A més, hi haurà un espectacle de música dels anys 80, que també figura com a novetat.

No faltaran tampoc els sopars de pa i porta o de Tombet de Bou, que són ja un clàssic en les Festes Patronals, les revetles gratuïtes, ni tampoc les exhibicions de bestiar boví, que són un altre dels plats forts dels festejos. Els més xicotets també podran gaudir d’entrades de bous alternatives.

cerril2

tombet5

Notícies relacionades

Noticies

Càlig i Santa Magdalena estrenyen llaços musicals amb un intercanvi de la FSMCV

50 seg
Sin categoría

Santa Magdalena amplia l’horari del gimnàs municipal

30 seg
Noticies

Diputació posa a la disposició de Santa Magdalena maquinària per a esbrossar camins

24 seg
Noticies

Educadors Ambientals de la Diputació de Castelló visiten Santa Magdalena

43 seg
Noticies

El secretari autonòmic d’Habitatge i Funció Social es reuneix amb l’alcalde de Santa Magdalena

1 min, 6 seg
Noticies

Càlig i Santa Magdalena estrenyen llaços musicals amb un intercanvi de la FSMCV

48 seg
Veure més notícies →