Inici » Notícies » Llista la programació de Sant Antoni 2018
Actualitat

Llista la programació de Sant Antoni 2018

1 min, 21 seg

Els veïns dels carrers Molí i Pont de Sta. Magdalena són els encarregats enguany d’organitzar la festa de Sant Antoni 2018, unes festes ancestrals, que compten cada edició amb una alta participació.

sant1 sant6

Els actes s’iniciaran el dimarts, 16 de gener, amb la benedicció de les `primetes´ en l’església parroquial, per part dels majorals de Sant Antoni. Posteriorment hi haurà missa i a més cercavila per part de l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena.

cartellsantantoni

Sobre les 19 hores està previst, que tinga lloc la ‘cremà’ de la foguerà per part dels Quintos 2018, que des del passat 24 de desembre,  estan treballant en la recol·lecció de llenya.

A més, i com a novetat, un grup d’amics han tingut com a iniciativa l’entrada a la població del pi, que es col·loca en el centre de la foguerà, tirat per cavalls, recuperant d’aquesta manera una tradició ancestral.

Cal recordar que aquest acte, que compta amb la col·laboració dels Quintos tindrà lloc a partir de les 12 de la del matí, el dia 13 de gener.

Els actes programats pels majorals per a la vespra de Sant Antoni, continuen a les 21 hores amb un sopar de pa i porta en el pavelló poliesportiu, que estarà amenitzada pel Duo A-Mix.

Els majorals obsequiaran a tots els assistents amb vi, cacauets, tramussos, olives, cervesa i cremaet, mentre que per gentilesa de l’Ajuntament de Sta. Magdalena es repartirà cervesa.

El dia de Sant Antoni, el dimecres 17 de gener, a les 11 del matí se celebrarà la missa en l’església parroquial i a les 11.45 hores la benedicció dels animals i processó, amb la imatge del sant, pels carrers organitzadors de la festa.

Finalitzada la processó, el Grup de Danses Magdaleneres realitzarà una xicoteta actuació, després de la què es donarà inici a la ‘Gorra’, acte en el qual els Majorals obrin de bat a bat les portes dels seus domicilis per a oferir tota classe de pastes, tant dolces com a salades, als veïns de Sta. Magdalena.

Per la tarde, la ‘Gorra’ s´iniciarà a les 18 hores.

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →