Inici » Notícies » Llum verda al pressupost de Santa Magdalena per a 2021
Actualitat

Llum verda al pressupost de Santa Magdalena per a 2021

1 min, 53 seg

Els comptes municipals per a 2021 superen els 938.333 €

L’Ajuntament de Santa Magdalena aprovava, divendres passat, 8 de gener, per unanimitat, els pressupostos municipals per al 2021, en sessió plenària extraordinària. Els comptes municipals del consistori magdalener, per al present exercici, superen els 938.333 €, dels quals el 25% (247.000 €), corresponen al capítol d’inversions, mentre que el 15% ( 64.000 €) es destinarà a l’amortització de deute.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, assegura que es tracta “d’un bon pressupost, amb el qual fem una proposta clara de manteniment dels serveis bàsics aconseguits a dia d´avui, sense renunciar a les aspiracions que, ens porten a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes, garantint un futur millor per a la nostra localitat”.

En l’exercici 2021 es contempla una partida de 45.650 € per a la finalització de l’Edifici Social, així com altres 20.850€, per a la compra de material informàtic i mobiliari per a la posada en marxa de les diferents sales de la instal·lació.

D’altra banda, “volem millorar aquelles zones de Santa Magdalena, que estan més degradades, tal com és el cas de les Basses”, apunta Bou. En aquest sentit, s’inclou una inversió de 12.500 € per a la reforma integral d’aquest entorn.

El primer edil magdalener comenta, que les associacions continuaran disposant de 36.200 € per a la realització de diferents activitats, mentre que en el camp del Benestar Social i gràcies al finançament, tant de la Generalitat Valenciana com de la Diputació de Castelló, s’ha consignat una partida de més de 35.000 €.

L’Ajuntament de Santa Magdalena, al mateix temps, continua mantenint i consolidant les activitats extraescolars del CEIP Albert Selma, l’Escola de Pintura per a adults i l’Escola Infantil, a més de donar suport també a l’Escola de Música de l’Agrupació Musical de Santa Magdalena.

D’altra banda, dins del Pla d’Ocupació Local es destinaran 41.308€ per a seguir amb la política municipal de reducció de l’atur, a través de les contractacions temporals.

Per a aquest exercici 2021, i tenint en compte la Covid19, es plantegen “unes festes segures i en les quals es respecten les normes, que ens marquen les diferents administracions”, ressalta Sergio Bou.

Durant la sessió plenària, el primer edil magdalener, també va recordar que dins d’aquest exercici es contempla una reducció de l’IBI Urbà, rebaixant el tipus impositiu del 0.95% al 0.85%.

Finalment, l’alcalde de Santa Magdalena va explicar que, “si bé el pressupost és de 938.333 € acabarem gestionant més de 2.500.000 €, ja que s’està executant l’obra d’ampliació i millora del CEIP Albert Selma, de més d’1.300.000 € i també s’iniciaran les obres de tot el perímetre del col·legi, que finança la Generalitat però que gestionem des de l’Ajuntament i que en aquesta anualitat ascendeixen a 125.000 € , mentre que per al 2022 es destinen 200.000 €. A més, també es contempla la instal·lació de plaques fotovoltaiques en el depòsit d’aigua de ‘Les Pedreres’.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Noticies

Entra en funcionament el caixer automàtic de Santa Magdalena

39 seg
Veure més notícies →