Inici » Notícies » Llum verda al pressupost de Santa Magdalena per a 2021
Actualitat

Llum verda al pressupost de Santa Magdalena per a 2021

1 min, 53 seg

Els comptes municipals per a 2021 superen els 938.333 €

L’Ajuntament de Santa Magdalena aprovava, divendres passat, 8 de gener, per unanimitat, els pressupostos municipals per al 2021, en sessió plenària extraordinària. Els comptes municipals del consistori magdalener, per al present exercici, superen els 938.333 €, dels quals el 25% (247.000 €), corresponen al capítol d’inversions, mentre que el 15% ( 64.000 €) es destinarà a l’amortització de deute.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, assegura que es tracta “d’un bon pressupost, amb el qual fem una proposta clara de manteniment dels serveis bàsics aconseguits a dia d´avui, sense renunciar a les aspiracions que, ens porten a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes, garantint un futur millor per a la nostra localitat”.

En l’exercici 2021 es contempla una partida de 45.650 € per a la finalització de l’Edifici Social, així com altres 20.850€, per a la compra de material informàtic i mobiliari per a la posada en marxa de les diferents sales de la instal·lació.

D’altra banda, “volem millorar aquelles zones de Santa Magdalena, que estan més degradades, tal com és el cas de les Basses”, apunta Bou. En aquest sentit, s’inclou una inversió de 12.500 € per a la reforma integral d’aquest entorn.

El primer edil magdalener comenta, que les associacions continuaran disposant de 36.200 € per a la realització de diferents activitats, mentre que en el camp del Benestar Social i gràcies al finançament, tant de la Generalitat Valenciana com de la Diputació de Castelló, s’ha consignat una partida de més de 35.000 €.

L’Ajuntament de Santa Magdalena, al mateix temps, continua mantenint i consolidant les activitats extraescolars del CEIP Albert Selma, l’Escola de Pintura per a adults i l’Escola Infantil, a més de donar suport també a l’Escola de Música de l’Agrupació Musical de Santa Magdalena.

D’altra banda, dins del Pla d’Ocupació Local es destinaran 41.308€ per a seguir amb la política municipal de reducció de l’atur, a través de les contractacions temporals.

Per a aquest exercici 2021, i tenint en compte la Covid19, es plantegen “unes festes segures i en les quals es respecten les normes, que ens marquen les diferents administracions”, ressalta Sergio Bou.

Durant la sessió plenària, el primer edil magdalener, també va recordar que dins d’aquest exercici es contempla una reducció de l’IBI Urbà, rebaixant el tipus impositiu del 0.95% al 0.85%.

Finalment, l’alcalde de Santa Magdalena va explicar que, “si bé el pressupost és de 938.333 € acabarem gestionant més de 2.500.000 €, ja que s’està executant l’obra d’ampliació i millora del CEIP Albert Selma, de més d’1.300.000 € i també s’iniciaran les obres de tot el perímetre del col·legi, que finança la Generalitat però que gestionem des de l’Ajuntament i que en aquesta anualitat ascendeixen a 125.000 € , mentre que per al 2022 es destinen 200.000 €. A més, també es contempla la instal·lació de plaques fotovoltaiques en el depòsit d’aigua de ‘Les Pedreres’.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena tanca les Jornades Culturals i Esportives amb un espectacle de talents

27 seg
Noticies

Un taller de cal·ligrames i lectures de grup marquen les Jornades Culturals i Esportives de Santa Magdalena

15 seg
Noticies

Arranquen les IX Jornades Culturals i Esportives a Santa Magdalena

42 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma organitza una xarrada sobre coeducació i igualtat de gènere a Santa Magdalena

20 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma organitza les IX Jornades Culturals i Esportives a Santa Magdalena

46 seg
Noticies

Santa Magdalena rep la visita de diferents seccions de la Guàrdia Civil

48 seg
Veure més notícies →