Inici » Notícies » L’Oficina de Transició Energètica i Acompanyament (OTEA) visita de nou Santa Magdalena
Actualitat

L’Oficina de Transició Energètica i Acompanyament (OTEA) visita de nou Santa Magdalena

54 seg

Santa Magdalena acollirà el divendres, 14 d’abril, la visita de l’Oficina de Transició Energètica i Acompanyament (OTEA), adscrita a la Direcció General de Transició Ecològica de la Generalitat Valenciana per a oferir el seu assessorament a la població sobre eficiència i estalvi energètic, autoconsum mitjançant energies renovables, comunitats energètiques i ajudes “Next Generation”. Així, s’instal·larà una carpa de 17 a 19h en la plaça Espanya, aprofitant la jornada de mercat per a informar i ajudar el conjunt de les persones a optimitzar la despesa energètica, així com  oferir assistència tècnica guiada per a crear comunitats energètiques i impulsar energies renovables per a l’autoconsum.

D’altra banda, en el saló de plens de l’Ajuntament de Santa Magdalena s’impartirà a les 18h una xarrada sobre eficiència energètica i les ajudes disponibles per a la instal·lació de sistemes d’autoconsum en les llars i els beneficis econòmics i ambientals amb l’ús d’energies renovables.

L’oficina OTEA és un servei itinerant, que recorre tot el territori de la Comunitat Valenciana, visitant les localitats, que sol·liciten els seus serveis, acostant l’eficiència energètica, la cultura energètica i les renovables a la ciutadania valenciana, municipis, associacions i a tots els col·lectius que vulguen rebre un servei de suport, informació i formació en matèria de transició energètica.

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →