Inici » Notícies » L’organisme de control autoritzat supervisa l’estat de les aules prefabricades del CEIP Albert Selma
Actualitat

L’organisme de control autoritzat supervisa l’estat de les aules prefabricades del CEIP Albert Selma

44 seg

Santa Magdalena avança en la construcció de les aules prefabricades, que albergaran el CEIP Albert Selma, durant les obres d’ampliació i millora del centre i aquest matí l’organisme de control autoritzat, sota la direcció de l’enginyer de l’Ajuntament, Rubén Monfort, ha realitzat la supervisió d’aquestes aules amb un resultat favorable.

La visita a les aules ha servit per a revisar tota la instal·lació elèctrica i s’han realitzat proves al sistema de calefacció i aire condicionat, amb un resultat favorable. D’aquesta manera, la setmana vinent l’Ajuntament de Santa Magdalena recepcionarà les obres i es podrà iniciar el trasllat de tot el material del col·legi fins a les aules prefabricades.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, explica que: “s’ha fet un complet treball de condicionament de la pista poliesportiva amb un gran resultat, ja que s’ha aconseguit disposar d’un aulari i espai més complet que l’existent en l’actualitat”.

En aquest sentit es disposarà de: 2 aules d’infantil, un despatx de direcció, aula polivalent, 3 de primària, 2 aules per a desdoblamanents, dos magatzems, una biblioteca, dos aseos per a alumnat i un per a professors.

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →