Inici » Notícies » Massiva participació en el Dia de les Associacions de les Festes de Santa Magdalena
Actualitat

Massiva participació en el Dia de les Associacions de les Festes de Santa Magdalena

1 min, 29 seg

Les Festes de Santa Magdalena es preparen per a encarar la seua recta final i ahir dimecres tot el protagonisme se’l van emportar les associacions locals, ja que entre les 17 i les 22h se celebrava el tradicional mercat de venda de productes per part d’aquestes entitats per a recaptar fons. Una cita a la qual no van faltar les Festeres i Festers 2023, acompanyats de l’alcalde i corporació municipal. També va haver-hi exhibició taurina i es va clausurar, en La Capella, l’exposició dels treballs de les persones usuàries de l´Espai Respir.

D’altra banda, se celebrava sopar de pa i porta i ball amb el Grup Generación Z. La jornada acabava amb discomòbil, a càrrec de dj Nira.

De cara a la recta final de festes. El dijous 27, a més de les exhibicions taurines hi haurà macro discomòbil The Luxe i vaquetes a la matinada del dijous al divendres. El divendres, 27 destaca el bou embolat de la ramaderia d’Alberto Garrido i ball amb l´orquestra Titanic. En finalitzar hi haurà discomòbil amb els dj´s Jaime i Xavi.

El dissabte, 29 de juliol és un dels dies en els quals el protagonisme el prenen els més xicotets amb l’entrada de bous alternatius a l’estil San Fermin, a les 11.30h. A la vesprada entre les 18.30 i les 19.30, el centre hípic Benicarló realitzarà una exhibició eqüestre en la Rambla Alcalà (antic camp de futbol). A les 18h donarà inici el Dia de l’Associació Cultural i Taurina Polpis amb un rotgle de vaques, després es realitzarà la prova de dos bous i a les 22.30h s´embolarán els dos bous provats. Tot això de la ramaderia Germans Infantes d’Artana. A la nit hi haurà ball amb l´orquestra The Luxe i dj´s Geri i Ivanxu.

Les Festes Patronals de Santa Magdalena conclouran el diumenge, 30 de juliol amb l’entrada de bous d’Iván Miró, al migdia i l’exhibició de bestiar boví de Fernando Machancoses a la vesprada. A la nit, Pirotécnia Tomàs de Benicarló dispararà el castell Fi de Festes.

Tots els actes programats poden consultar-se en la web de l’Ajuntament www.santamagdalena.es , així com en les xarxes socials del consistori

Notícies relacionades

Noticies

Tot llest per a la fi de curs del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena

1 min, 5 seg
Noticies

Els consells d’infància i adolescència de Benicarló i Santa Magdalena es reuneixen a Santa Magdalena

37 seg
Noticies

Juan Antonio Núñez guanya el Concurs per a la portada del Llibre de les Festes Patronals de Santa Magdalena

57 seg
Noticies

La Diputació organitza un Curs de Monitor de menjador escolar a Santa Magdalena

29 seg
Noticies

Santa Magdalena treballa en la redacció del Pla Municipal d’Infància i Adolescència

29 seg
Noticies

Obert el termini d’inscripció a l’Escola d’Estiu de Santa Magdalena

1 min, 8 seg
Veure més notícies →