Inici » Notícies » Massiva participació en les Festes de la Joventut de Sta. Magdalena
Actualitat

Massiva participació en les Festes de la Joventut de Sta. Magdalena

1 min, 6 seg

Sta. Magdalena ja està a les portes de les Festes Patronals, però ahir dissabte va viure una gran jornada festiva, organitzada per l’Associació Juvenil Pont de l´Agüelo Queixalet de Sta. Magdalena, que en el seu desè aniversari va programar un bon nombre d’activitats, dirigides a tots els públics per a celebrar les Festes de la Joventut.

aigua aigua2 aigua3 cocs motos motos2 motos3 sopar

El programa s’iniciava amb la travessia al pont de l´Agüelo Queixalet, que és el que dóna nom a aquesta entitat. Finalitzada la travessia i acompanyats d’una xaranga, va haver-hi una desfilada pel casc urbà, que finalitzava en la plaça de l’Ajuntament, lloc en el qual es va lliurar una batalla d’aigua i on es van donar el tret de sortida a les Festes de la Joventut.

Paral·lelament, el motoclub de Bar en Bar, organitzava una vesprada de motos, amb carreres de lents i diverses activitats en les quals els moteros van demostrar la seua perícia al volant. La vesprada va estar amenitzada pel grup local Cibyl•la Portman.

D’altra banda, en el poliesportiu es va poder gaudir de la III Vesprada del Pinxo i la cervesa, ambientada amb la música d’una xaranga, a més de tenir lloc el IX Concurs de Cocs Dolços i Salats, en el qual van participar unes 10 persones, resultant guanyadors, d’una banda el postre dolç fet per Aroa, Maura i Laura i en la categoria de salat, l’elaborat per Edurne i Eneko.

A la nit, unes 300 persones van participar en el sopar de Pa i Porta i posteriorment el plat estrella de les Festes de la Joventut, va ser l’actuació de la Banda del Coche Rojo.

Notícies relacionades

Noticies

L’Oficina de Transició Energètica i Acompanyament (OTEA) visita Santa Magdalena

53 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada contra l’assetjament escolar

16 seg
Noticies

Més de 70 persones participen en la desfilada de les III Jornades Templeres de Santa Magdalena

45 seg
Noticies

Arranquen les obres de millora de l’eficiència energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ a Santa Magdalena

43 seg
Noticies

L’alcalde de Santa Magdalena assisteix a la inauguració del Laberint més gran d’Espanya a Peníscola

42 seg
Noticies

La Ludoteca Municipal de Santa Magdalena ofereix servei per a xiquets i xiquetes a partir dels 6 mesos

33 seg
Veure més notícies →