Inici » Notícies » Més de 170 ciclistes participen en la XII Reunió Provincial de Sta. Magdalena
Actualitat

Més de 170 ciclistes participen en la XII Reunió Provincial de Sta. Magdalena

1 min, 8 seg

reunio7

Sta. Magdalena acollia ahir, 1 de maig, amb molta expectació la XII Reunió Provincial de les Escoles de Ciclisme, la primera del calendari de reunions. El Club Ciclista Deportes Balaguer, de Benicarló, fou novament l’entitat organitzadora de l’esdeveniment, que va comptar d’altra banda, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sta. Magdalena.

reunio6 reunio5

Més de 170 joves promeses del ciclisme de la província es van donar cita, en una jornada que va comptar amb molta participació, ja que van ser moltes les famílies i afeccionats que es van desplaçar fins a Sta. Magdalena.

reunio2

Els clubs participants van ser El Sepelaco Onda, el Velo Ride d’Almassora, la Unió Ciclista Benicarló, l’Àngel Vicioso, Animals de Muntanya, Alt Palància,  el Costa Azahar, C.C Oropesa, Unió Ciclista Benicassim, el Sant Joan de Moró, Vall d´Uixó, el Vinaròs, Ciclos Faustin, un club de Tarragona, Dos Rodes i el club amfitrió, el Club Ciclista Deportes Balaguer. Tots ells i en diferents categories van realitzar diverses proves d’habilitat sobre la bicicleta i una carrera en línia, pels principals carrers del casc urbà.

reunio1

Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena ha agraït “la implicació del Club Ciclista Deportes Balaguer en l’organització d’aquesta reunió, així com de tots els que l’han fet possible”. Al mateix temps, Bou ha felicitat als ciclistes locals, David Muñoz Sorica, 4t classificat, en la seua categoria, Jordi Muñoz Sorica, que va obtenir un segon lloc i Marc Marín Falcó, que amb tan sol 4 anys, va demostrar les seues habilitats sobre la bicicleta.

reunio3

Finalitzada la competició, les Festeres i Fester de Sta. Magdalena, la dama del club i l’alcalde de Sta. Magdalena, Sergio Bou, van lliurar els trofeus a tots els guanyadors.

reunio4

Notícies relacionades

Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Veure més notícies →