Inici » Notícies » Més de 200 moteros participen en la II Matinal Motera de Sta. Magdalena
Actualitat

Més de 200 moteros participen en la II Matinal Motera de Sta. Magdalena

41 seg

El Motoclub de Bar en Bar de Sta. Magdalena i el Club de Motociclisme de Vinaròs, Llagostins, van organitzar ahir diumenge, 24 de juny, la II Matinal Motera, en Sta. Magdalena, gràcies a la col·laboració del Cafè Racer, de Peníscola, Camping Spa Natura Resort, el Bar Dos Rodes, de Benicarló i el Restaurant Casa Vicente de Sta. Magdalena.

thumb_JDKZ7275_1024 thumb_NTSK0493_1024 thumb_VQGG8176_1024 thumb_WXGL5603_1024

Els actes programats per a la Matinal Motera s’iniciaven a les 9 hores amb una cervesa de benvinguda en el Restaurant Casa Vicente i un esmorzar motero, que va aconseguir reunir a més de 200 moteros. Després de reposar forces van realitzar una volta turística i al migdia van tornar al restaurant per a celebrar un dinar de germanor, en el qual van participar més de 80 persones.

Des del motoclub de Bar en Bar han mostrat la seua satisfacció pel gran acolliment que ha tingut aquesta matinal i ja s’han posat a treballar en la matinal motera del pròxim any, que de ben segur vindrà carregada de novetats.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →