Inici » Notícies » Més de 200 moteros participen en la II Matinal Motera de Sta. Magdalena
Actualitat

Més de 200 moteros participen en la II Matinal Motera de Sta. Magdalena

41 seg

El Motoclub de Bar en Bar de Sta. Magdalena i el Club de Motociclisme de Vinaròs, Llagostins, van organitzar ahir diumenge, 24 de juny, la II Matinal Motera, en Sta. Magdalena, gràcies a la col·laboració del Cafè Racer, de Peníscola, Camping Spa Natura Resort, el Bar Dos Rodes, de Benicarló i el Restaurant Casa Vicente de Sta. Magdalena.

thumb_JDKZ7275_1024 thumb_NTSK0493_1024 thumb_VQGG8176_1024 thumb_WXGL5603_1024

Els actes programats per a la Matinal Motera s’iniciaven a les 9 hores amb una cervesa de benvinguda en el Restaurant Casa Vicente i un esmorzar motero, que va aconseguir reunir a més de 200 moteros. Després de reposar forces van realitzar una volta turística i al migdia van tornar al restaurant per a celebrar un dinar de germanor, en el qual van participar més de 80 persones.

Des del motoclub de Bar en Bar han mostrat la seua satisfacció pel gran acolliment que ha tingut aquesta matinal i ja s’han posat a treballar en la matinal motera del pròxim any, que de ben segur vindrà carregada de novetats.

Notícies relacionades

Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Veure més notícies →