Inici » Notícies » Més de 50 xiquets gaudeixen de l’Escola de Pasqua de Sta. Magdalena
Actualitat

Més de 50 xiquets gaudeixen de l’Escola de Pasqua de Sta. Magdalena

30 seg

escola1

Fins divendres que ve, 26 d’abril, més de 50 xiquets i xiquetes, de 10 a 13 hores, estan gaudint de l’Escola de Pasqua, completament gratuïta, organitzada per la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Sta. Magdalena.

Així, els xiquets i xiquetes d’edats compreses entre els 1 i els 12 anys, estan distribuïts entre les instal·lacions de la Ludoteca Municipal i el pavelló poliesportiu, i sota la supervisió de monitores especialitzades realitzen tot tipus d’activitats lúdiques.

“Aquesta Escola de Pasqua està concebuda com un recurs, que afavoreix la conciliació de la vida laboral i familiar, durant aquest període vacacional. Així, durant tres dies els xiquets i xiquetes de Sta. Magdalena, podran gaudir d’un gran nombre d’activitats encaminades a aprendre mitjançant el joc”, explica Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Veure més notícies →