Inici » Notícies » Més de 50 xiquets participen en la I eixida Infantil de Fanalets de Meló d´Alger de Sta. Magdalena
Actualitat

Més de 50 xiquets participen en la I eixida Infantil de Fanalets de Meló d´Alger de Sta. Magdalena

35 seg

La delegació local de Sta. Magdalena de l’Associació de Lluita contra el Càncer, organitzava divendres passat, 10 d’agost, la I eixida infantil de Fanalets de Meló d´Alger. La iniciativa va tindre molt d’èxit i prop de 55 xiquets, acompanyats dels seus familiars, van participar portant els seus fanalets decorats per a l’ocasió.

fanalets1 fanalets2 fanalets3 fanalets4

Els  participants van recórrer els carrers Alcalá, Ermita, Molí, San Bernat, Sant Vicent, Sta. Bàrbara, Molí i Pont, finalitzant la desfilada en la plaça Espanya, lloc en el qual la delegació local de l’Associació Espanyola de Lluita contra el Càncer obsequiava a tots els xiquets i xiquetes participants amb un xicotet detall.

Ana Baldrich, presidenta de la delegació local, ha agraït a “tots els participants la il·lusió amb la qual han vingut a aquest xicotet acte, amb el qual hem tractat de recuperar una de les tradicions dels nostres avantpassats”.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →