Inici » Notícies » Millora del camí de la Salzadella a Sta. Magdalena
Actualitat

Millora del camí de la Salzadella a Sta. Magdalena

36 seg

La regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament de Sta. Magdalena informa,  que durant aquests dies s’està duent a terme la neteja i esbrosse de les cunetes del camí,  que uneix la localitat amb la Salzadella.

IMG_5248

Els treballs els està realitzant la màquina desbrossadora de la Diputació de Castelló, que durant 5 dies estarà en la població treballant, tant en aquest com en altres vials, que necessitaven d’una actuació.

“Hi ha una sèrie de camins en els quals es va actuar, a petició dels veïns, que han comunicat a la regidoria d’Agricultura, l’estat en el què es trobaven. Així que, on no arribe la màquina de la Diputació, continuarem el consistori amb fons propis, esbrossant-los i deixant-los en bon estat”, ha explicat Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena. I és que, en el pressupost municipal de l’Ajuntament de Sta. Magdalena també hi ha una partida destinada al Pla anual de millora de camins.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →