Inici » Notícies » El Motoclub de Bar en Bar organitza la II Matinal Motera
Actualitat

El Motoclub de Bar en Bar organitza la II Matinal Motera

33 seg

El Motoclub de Bar en Bar de Sta. Magdalena i el Club de Motociclisme de Vinaròs, Llagostins, organitzen la II Matinal Motera, a Sta. Magdalena, que tindrà lloc el dia 24 de juny i que compta amb la col·laboració del Cafè Racer, de Peníscola, el Bar Dos Rodes, de Benicarló i el Restaurant Casa Vicente de Sta. Magdalena.

matinalmotera

Els actes programats per a la Matinal Motera i que estan oberts a qualsevol tipus de moto i cilindrada s’iniciaran a les 9 hores amb una cervesa de benvinguda i la venda de tíquets, a les 9.30 es procedirà a l’esmorzar moter, després del qual es realitzarà una volta turística amb consumicions.

Al migdia, a les 13,30 hores finalitzarà la Matinal amb un dinar de germanor en el Restaurant Casa Vicente. Més informació i inscripcions en: 627253243 (Floren).

Notícies relacionades

Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Veure més notícies →