Inici » Notícies » El Motoclub de Bar en Bar organitza la II Matinal Motera
Actualitat

El Motoclub de Bar en Bar organitza la II Matinal Motera

33 seg

El Motoclub de Bar en Bar de Sta. Magdalena i el Club de Motociclisme de Vinaròs, Llagostins, organitzen la II Matinal Motera, a Sta. Magdalena, que tindrà lloc el dia 24 de juny i que compta amb la col·laboració del Cafè Racer, de Peníscola, el Bar Dos Rodes, de Benicarló i el Restaurant Casa Vicente de Sta. Magdalena.

matinalmotera

Els actes programats per a la Matinal Motera i que estan oberts a qualsevol tipus de moto i cilindrada s’iniciaran a les 9 hores amb una cervesa de benvinguda i la venda de tíquets, a les 9.30 es procedirà a l’esmorzar moter, després del qual es realitzarà una volta turística amb consumicions.

Al migdia, a les 13,30 hores finalitzarà la Matinal amb un dinar de germanor en el Restaurant Casa Vicente. Més informació i inscripcions en: 627253243 (Floren).

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →