Inici » Notícies » Naix l’Associació Local de Lluita contra el Càncer de Sta. Magdalena
Actualitat

Naix l’Associació Local de Lluita contra el Càncer de Sta. Magdalena

39 seg

Sta. Magdalena conta des de ja mateix amb una nova associació, es tracta de l’Associació de Lluita contra el Càncer, que es crea amb la vocació d’informar i ajudar a totes les famílies, que necessiten el seu suport. Una de les seues primeres accions tindrà lloc aquest diumenge, tal i com han informat des de la junta local.

 

logo

 

Aprofitant la festivitat de Diumenge de Rams, els membres de la Junta situaran un estand a la plaça de l’església, al costat de la Capella, en el qual realitzaran la cuestació de l’Associació Espanyola de Lluita contra el Càncer, amb l’objectiu de recaptar fons per a la recerca d’aquesta malaltia.

D’altra banda, dimecres que ve 12 d’abril, convoquen a tota la ciutadania, al saló de plens de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, a una reunió informativa, en la qual donaran a conèixer els objectius d’aquesta nova associació, que naix a l’empar de la Junta Local de Castelló.

 

 

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →