Inici » Notícies » Naix l’Associació Local de Lluita contra el Càncer de Sta. Magdalena
Actualitat

Naix l’Associació Local de Lluita contra el Càncer de Sta. Magdalena

39 seg

Sta. Magdalena conta des de ja mateix amb una nova associació, es tracta de l’Associació de Lluita contra el Càncer, que es crea amb la vocació d’informar i ajudar a totes les famílies, que necessiten el seu suport. Una de les seues primeres accions tindrà lloc aquest diumenge, tal i com han informat des de la junta local.

 

logo

 

Aprofitant la festivitat de Diumenge de Rams, els membres de la Junta situaran un estand a la plaça de l’església, al costat de la Capella, en el qual realitzaran la cuestació de l’Associació Espanyola de Lluita contra el Càncer, amb l’objectiu de recaptar fons per a la recerca d’aquesta malaltia.

D’altra banda, dimecres que ve 12 d’abril, convoquen a tota la ciutadania, al saló de plens de l’Ajuntament de Sta. Magdalena, a una reunió informativa, en la qual donaran a conèixer els objectius d’aquesta nova associació, que naix a l’empar de la Junta Local de Castelló.

 

 

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Noticies

Oberta l’exposició commemorativa dels 40 anys de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

48 seg
Noticies

L’Agrupació Musical Santa Magdalena festeja 40 anys de banda

52 seg
Veure més notícies →