Inici » Notícies » Nit d’Halloween benèfica a Sta. Magdalena
Actualitat

Nit d’Halloween benèfica a Sta. Magdalena

50 seg

L’Associació Local de Lluita Contra el Càncer de Sta. Magdalena, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sta. Magdalena, els xiquets de la Ludoteca Municipal i els joves artistes de Creant Art, Cibil.la Portman i els dj´s Ferrán Cheto i Borja Sospedra, organitza un sopar de pa i porta per al dissabte, 28 d’octubre, en el pavelló poliesportiu cobert.

halloween CARTELL

El col·lectiu local organitza, d’aquesta manera, un sopar amb temàtica d’Halloween, en la qual actuarà el grup de música local, Cibil•la Porten i els dj´s magdaleners, Ferrán i Borja, mentre que els xiquets de Creant Art i la Ludoteca Municipal s’encarregaran d’ambientar tot el pavelló per a l’ocasió.

La vetlada tindrà un caràcter benèfic, així els diners procedents de les consumicions de la barra aniran destinat a l´estudi de les malalties oncològiques.

A més, l’Associació Local s’encarregarà de vendre ‘Candeles’, les polseres impulsades per Mariona, Daniela i Candela de Benicarló, que han aconseguit ja recaptar més d’un milió d’euros per a la investigació i que compten, entre altres premis amb un reconeixement per part d’UNICEF.

La vetlada s’iniciarà a les 21 hores i es premiarà també les millors disfresses d’1 a 10 anys, de 10 a 20 i de més de 20 anys.

Notícies relacionades

Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena arranca el curs escolar

33 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena es prepara per a la tornada al col·le

46 seg
Noticies

Obert el termini d’inscripció per al curs 2023/24 de la Ludoteca Municipal

29 seg
Veure més notícies →