Inici » Notícies » Nit d’Halloween benèfica a Sta. Magdalena
Actualitat

Nit d’Halloween benèfica a Sta. Magdalena

50 seg

L’Associació Local de Lluita Contra el Càncer de Sta. Magdalena, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sta. Magdalena, els xiquets de la Ludoteca Municipal i els joves artistes de Creant Art, Cibil.la Portman i els dj´s Ferrán Cheto i Borja Sospedra, organitza un sopar de pa i porta per al dissabte, 28 d’octubre, en el pavelló poliesportiu cobert.

halloween CARTELL

El col·lectiu local organitza, d’aquesta manera, un sopar amb temàtica d’Halloween, en la qual actuarà el grup de música local, Cibil•la Porten i els dj´s magdaleners, Ferrán i Borja, mentre que els xiquets de Creant Art i la Ludoteca Municipal s’encarregaran d’ambientar tot el pavelló per a l’ocasió.

La vetlada tindrà un caràcter benèfic, així els diners procedents de les consumicions de la barra aniran destinat a l´estudi de les malalties oncològiques.

A més, l’Associació Local s’encarregarà de vendre ‘Candeles’, les polseres impulsades per Mariona, Daniela i Candela de Benicarló, que han aconseguit ja recaptar més d’un milió d’euros per a la investigació i que compten, entre altres premis amb un reconeixement per part d’UNICEF.

La vetlada s’iniciarà a les 21 hores i es premiarà també les millors disfresses d’1 a 10 anys, de 10 a 20 i de més de 20 anys.

Notícies relacionades

Noticies

L’Escola de Música de Santa Magdalena tanca el curs amb una espectacular audició

32 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza eI I Torneig de Pàdel Festes de la Joventut

20 seg
Noticies

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

20 seg
Noticies

Cursos intensius de natació a la piscina municipal de Santa Magdalena

18 seg
Noticies

La Ludoteca municipal de Santa Magdalena celebra la graduació del seu alumnat

20 seg
Noticies

L’Associació Juvenil ‘Pont de l´Agüelo Queixalet’ dóna el tret d’eixida a l’estiu amb un tardeo

21 seg
Veure més notícies →