Inici » Notícies » Nit d’Halloween benèfica a Sta. Magdalena
Actualitat

Nit d’Halloween benèfica a Sta. Magdalena

50 seg

L’Associació Local de Lluita Contra el Càncer de Sta. Magdalena, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sta. Magdalena, els xiquets de la Ludoteca Municipal i els joves artistes de Creant Art, Cibil.la Portman i els dj´s Ferrán Cheto i Borja Sospedra, organitza un sopar de pa i porta per al dissabte, 28 d’octubre, en el pavelló poliesportiu cobert.

halloween CARTELL

El col·lectiu local organitza, d’aquesta manera, un sopar amb temàtica d’Halloween, en la qual actuarà el grup de música local, Cibil•la Porten i els dj´s magdaleners, Ferrán i Borja, mentre que els xiquets de Creant Art i la Ludoteca Municipal s’encarregaran d’ambientar tot el pavelló per a l’ocasió.

La vetlada tindrà un caràcter benèfic, així els diners procedents de les consumicions de la barra aniran destinat a l´estudi de les malalties oncològiques.

A més, l’Associació Local s’encarregarà de vendre ‘Candeles’, les polseres impulsades per Mariona, Daniela i Candela de Benicarló, que han aconseguit ja recaptar més d’un milió d’euros per a la investigació i que compten, entre altres premis amb un reconeixement per part d’UNICEF.

La vetlada s’iniciarà a les 21 hores i es premiarà també les millors disfresses d’1 a 10 anys, de 10 a 20 i de més de 20 anys.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena es forma en alfabetització digital

36 seg
Noticies

Programació Nadal 2022

2 seg
Noticies

Santa Magdalena presenta la seua programació de Nadal i Any Nou

3 min, 29 seg
Noticies

Santa Magdalena millora l’eficiència energètica de les instal·lacions municipals amb la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques

59 seg
Noticies

Espectacular 40 aniversari de l’Agrupació Musical Santa Magdalena

1 min, 20 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica millorarà el camí rural entre Santa Magdalena i Peñíscola

34 seg
Veure més notícies →