Inici » Notícies » Nit d’Halloween benèfica a Sta. Magdalena
Actualitat

Nit d’Halloween benèfica a Sta. Magdalena

50 seg

L’Associació Local de Lluita Contra el Càncer de Sta. Magdalena, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sta. Magdalena, els xiquets de la Ludoteca Municipal i els joves artistes de Creant Art, Cibil.la Portman i els dj´s Ferrán Cheto i Borja Sospedra, organitza un sopar de pa i porta per al dissabte, 28 d’octubre, en el pavelló poliesportiu cobert.

halloween CARTELL

El col·lectiu local organitza, d’aquesta manera, un sopar amb temàtica d’Halloween, en la qual actuarà el grup de música local, Cibil•la Porten i els dj´s magdaleners, Ferrán i Borja, mentre que els xiquets de Creant Art i la Ludoteca Municipal s’encarregaran d’ambientar tot el pavelló per a l’ocasió.

La vetlada tindrà un caràcter benèfic, així els diners procedents de les consumicions de la barra aniran destinat a l´estudi de les malalties oncològiques.

A més, l’Associació Local s’encarregarà de vendre ‘Candeles’, les polseres impulsades per Mariona, Daniela i Candela de Benicarló, que han aconseguit ja recaptar més d’un milió d’euros per a la investigació i que compten, entre altres premis amb un reconeixement per part d’UNICEF.

La vetlada s’iniciarà a les 21 hores i es premiarà també les millors disfresses d’1 a 10 anys, de 10 a 20 i de més de 20 anys.

Notícies relacionades

Noticies

L’alcalde de Santa Magdalena assisteix a la inauguració del Laberint més gran d’Espanya a Peníscola

42 seg
Noticies

La Ludoteca Municipal de Santa Magdalena ofereix servei per a xiquets i xiquetes a partir dels 6 mesos

33 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza l’Escola de Pasqua de l’11 al 14 d’abril

35 seg
Noticies

Santa Magdalena organitza les III Jornades Templeres

48 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra les Falles

27 seg
Noticies

La conselleria d’Educació dota al CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena de nombrós material didàctic infantil

12 seg
Veure més notícies →