Inici » Notícies » Nombrosa participació en la festa de Sant Vicent de Sta. Magdalena
Actualitat

Nombrosa participació en la festa de Sant Vicent de Sta. Magdalena

39 seg

jocs

Sta. Magdalena ha tancat els actes de celebració de la festa de Sant Vicent i ho feia ahir amb una intensa programació festiva, marcada per l’alta participació. A primera hora del matí els romers partien des del nucli urbà, en direcció a l’ermita de Sant Vicent, situada a pocs quilòmetres de la població.

Posteriorment, a les 11h es realitzava una missa a l´ermita i el tradicional esmorzar, que congregava a més de 600 persones en una jornada marcada pel bon ambient. Després de l’esmorzar va haver-hi ball a les portes de l’ermita.

D’altra banda, el dissabte, 27 d’abril, la Colla de Dolçainers i Tabaleters, Polpís realitzava una cercavila, igual que l’Agrupació Musical de Sta. Magdalena, mentre que els més xicotets de la casa, van gaudir d’una sèrie de jocs tradicionals de fusta. A la nit, es celebrava un sopar de Pa i Porta en el poliesportiu municipal, en el qual a més va haver-hi revetla i discomòbil.

Notícies relacionades

Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena planta exemplars de ‘Micromeria rodriguezii’ espècie única en tota la península ibèrica

58 seg
Noticies

Subdelegació de Govern ofereix una xarrada sobre l’administració electrònica

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena celebra el Dia de la Pau

28 seg
Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Veure més notícies →