Inici » Notícies » Nova edició de les classes de castellà per a persones estrangeres organitzades per la Mancomunitat Castelló Nord
Actualitat

Nova edició de les classes de castellà per a persones estrangeres organitzades per la Mancomunitat Castelló Nord

41 seg

Santa Magdalena ha tornat a posar en marxa una nova edició de les classes de castellà per a persones estrangeres, organitzades per la Mancomunitat Castelló Nord, en col·laboració amb el sistema públic valencià de Servicis Socials, el Centre de Desenvolupament Alt Maestrat i l’Ajuntament de Santa Magdalena i finançades a través del programa PANGEA.

Unes 15 persones participen setmanalment en estes classes, a través dels diferents nivells que s’han establit. D’aquesta manera, els dimarts, entre les 9 i les 13h es realitzen diferents tallers de castellà, adaptats al nivell de les persones participants, en el saló de plens de l’Ajuntament de Santa Magdalena.

Belén Pomar, coordinadora de la Mancomunitat Castelló Nord, ha assistit a l’inici de les classes, que ha tingut lloc aquest matí en el municipi.

D’altra banda, també s’ha tornat a posar en marxa en el CEIP Alberto Selma, el servei d’educació compensatòria, per part de la Mancomunitat Castelló Nord, que permet comptar amb personal de reforç per a l’alumnat nouvingut, procedent d’altres països.

Notícies relacionades

Noticies, Sin categoría

Oberta la inscripció per a la V Marxa Senderista del Dia de la Dona entre els castells de Polpis i Xivert

56 seg
Noticies

Santa Magdalena aprova un pressupost de 817.940 € per al 2024

1 min, 20 seg
Noticies

La Generalitat concedix a Santa Magdalena una subvenció de 57.687 € per a la implantació del sistema de recollida selectiva de bioresidus

39 seg
Noticies

L’alumnat del CEIP Alberto Selma celebra els dies de la Pau i de l’Arbre

35 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma lluïx gran part del material escolar en la seua desfilada de Carnestoltes

23 seg
Noticies

L’AMPA del CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena organitza una xarrada sobre salut bucodental

27 seg
Veure més notícies →