Inici » Notícies » Nova edició del Concurs per a la Portada del Llibre de Festes
Actualitat

Nova edició del Concurs per a la Portada del Llibre de Festes

1 min, 24 seg

Un jurat professional valorarà les obres presentades a concurs

CONCURS DE LA PORTADA DEL LLIBRE DE FESTES PATRONALS

La Comissió de Festes i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sta. Magdalena ja han publicat les bases per a poder participar en el Concurs per a la Portada del Llibre de les Festes Patronals 2018.

El concurs està obert a totes les persones, que estiguen interessades a presentar els seus treballs i el període de recepció de propostes finalitza, el pròxim 18 de maig a les 20.30 hores.

Les obres hauran de basar-se en les Festes Patronals de Sta. Magdalena i la tècnica és totalment lliure, sent el seu format de presentació el DIN-A4.

Tal com es detalla en les bases del concurs, en la portada s’haurà d’incorporar el text: ‘Festes Patronals 2018. Santa Magdalena de Polpís. Del 21 al 29 de juliol’.

Els participants del concurs hauran de presentar les obres sense signar i una vegada formulat el veredicte del jurat, el treball guanyador podrà signar-se.

Les obres cal que es signen per la part de darrere amb un pseudònim i hauran d’anar acompanyades d’un sobre tancat amb el nom i cognoms, adreça de correu i telèfon de contacte de l’autor/a del treball i lliurar-se tot açò en un sobre tancat en l’Ajuntament de Sta. Magdalena, en horari d’atenció al públic, és a dir de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 16 a 20.30 hores.

Com a novetat, enguany s’ha creat un jurat format per tècnics especialitzats, concretament una dissenyadora gràfica i una fotògrafa, que seran les encarregades de valorar els treballs i decidir l’obra guanyadora.

El primer premi, rebrà 200 € i l’oportunitat de ser la imatge de les Festes Patronals de Sta. Magdalena, encara que s’estableixen premis per a les tres obres amb més puntuació.

“Cada any es presenten al concurs treballs amb una major qualitat i enguany hem apostat per la creació d’un jurat, format per gent del món del disseny i la fotografia, perquè siguen ells els que decidisquen quin és el millor treball, perquè siga la imatge de les nostres festes”, comenta Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena presenta el programa de les Festes Patronals al teixit associatiu local

26 seg
Sin categoría

L’Escola d’Estiu de Santa Magdalena celebra Sant Fermín

21 seg
Noticies

Santa Magdalena celebra el ‘Water Festival’

16 seg
Sin categoría

Més de 40 xiquets i xiquetes gaudixen de l’Escola d’Estiu a Santa Magdalena

53 seg
Sin categoría

L’Escola de Música de Santa Magdalena celebra la seua Audició de Fi de Curs

43 seg
Sin categoría

Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música de Santa Magdalena

32 seg
Veure més notícies →