Inici » Notícies » Nova edició del Concurs per a la Portada del Llibre de Festes
Actualitat

Nova edició del Concurs per a la Portada del Llibre de Festes

1 min, 24 seg

Un jurat professional valorarà les obres presentades a concurs

CONCURS DE LA PORTADA DEL LLIBRE DE FESTES PATRONALS

La Comissió de Festes i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Sta. Magdalena ja han publicat les bases per a poder participar en el Concurs per a la Portada del Llibre de les Festes Patronals 2018.

El concurs està obert a totes les persones, que estiguen interessades a presentar els seus treballs i el període de recepció de propostes finalitza, el pròxim 18 de maig a les 20.30 hores.

Les obres hauran de basar-se en les Festes Patronals de Sta. Magdalena i la tècnica és totalment lliure, sent el seu format de presentació el DIN-A4.

Tal com es detalla en les bases del concurs, en la portada s’haurà d’incorporar el text: ‘Festes Patronals 2018. Santa Magdalena de Polpís. Del 21 al 29 de juliol’.

Els participants del concurs hauran de presentar les obres sense signar i una vegada formulat el veredicte del jurat, el treball guanyador podrà signar-se.

Les obres cal que es signen per la part de darrere amb un pseudònim i hauran d’anar acompanyades d’un sobre tancat amb el nom i cognoms, adreça de correu i telèfon de contacte de l’autor/a del treball i lliurar-se tot açò en un sobre tancat en l’Ajuntament de Sta. Magdalena, en horari d’atenció al públic, és a dir de dilluns a divendres de 9 a 13 hores i de 16 a 20.30 hores.

Com a novetat, enguany s’ha creat un jurat format per tècnics especialitzats, concretament una dissenyadora gràfica i una fotògrafa, que seran les encarregades de valorar els treballs i decidir l’obra guanyadora.

El primer premi, rebrà 200 € i l’oportunitat de ser la imatge de les Festes Patronals de Sta. Magdalena, encara que s’estableixen premis per a les tres obres amb més puntuació.

“Cada any es presenten al concurs treballs amb una major qualitat i enguany hem apostat per la creació d’un jurat, format per gent del món del disseny i la fotografia, perquè siguen ells els que decidisquen quin és el millor treball, perquè siga la imatge de les nostres festes”, comenta Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena inicia les obres de millora de l’arxiu històric a través del Pla Castelló Avanza

33 seg
Noticies

Arranquen les obres de pavimentació del camí a Peníscola paral·lel a l’AP7 en Santa Magdalena

35 seg
Noticies

Efectius del Consorci Provincial de Bombers efectuen tasques de millora de camins afectats pel temporal a Santa Magdalena

38 seg
Noticies

Curs d’alfabetització en castellà a Santa Magdalena

26 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena arranca el curs escolar

33 seg
Noticies

El CEIP Alberto Selma de Santa Magdalena es prepara per a la tornada al col·le

46 seg
Veure més notícies →