Inici » Notícies » Nova edició de l’Escola de Pasqua de Sta. Magdalena
Actualitat

Nova edició de l’Escola de Pasqua de Sta. Magdalena

38 seg

CARTELL

L’Ajuntament deSta. Magdalena de Polpis, a través de la regidoria d’Educació, torna a posar en marxa l’Escola de Pasqua, que se celebrarà entre el 23 i el 26 d’abril en el municipi i de caràcter totalment gratuït.

Aquest campus de Pasqua es realitzarà a les instal·lacions del pavelló poliesportiu municipal de Sta. Magdalena i la Ludoteca, en horari de 10 a 13h i està dirigit a xiquets i xiquetes d’edats compreses entre 1 i 12 anys.

“Aquesta Escola de Pasqua està concebuda com un recurs, que afavoreix la conciliació de la vida laboral i familiar. Així, durant tres dies i sota la supervisió de monitores especialitzades, els xiquets i xiquetes de Sta. Magdalena, podran gaudir d’un gran nombre d’activitats encaminades a aprendre mitjançant el joc”, explica Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

Totes les famílies interessades a inscriure als seus fills i filles poden passar per les oficines de l’Ajuntament de Sta. Magdalena per a formalitzar la matrícula.

Notícies relacionades

Noticies

Santa Magdalena finalitza la construcció d’uns lavabos i zona d’ombra en l’exterior del pavelló poliesportiu

52 seg
Noticies

Santa Magdalena finalitza les obres de millora de la xarxa separativa d’aigües

25 seg
Noticies

Torna la San Silvestre a Santa Magdalena

1 min, 1 seg
Noticies

La Agrupación Musical Santa Magdalena celebra Santa Cecilia

33 seg
Noticies

Santa Magdalena adjudica les obres del programa DUS 5000 per a la instal·lació de fotovoltaiques en l’Edifici Social i pavelló poliesportiu

42 seg
Noticies

La conselleria d’Agricultura recepciona les obres de millora de la connexió energètica del depòsit de ‘Les Pedreres’ de Santa Magdalena

43 seg
Veure més notícies →