Inici » Notícies » Nova edició de l’Escola de Pasqua de Sta. Magdalena
Actualitat

Nova edició de l’Escola de Pasqua de Sta. Magdalena

38 seg

CARTELL

L’Ajuntament deSta. Magdalena de Polpis, a través de la regidoria d’Educació, torna a posar en marxa l’Escola de Pasqua, que se celebrarà entre el 23 i el 26 d’abril en el municipi i de caràcter totalment gratuït.

Aquest campus de Pasqua es realitzarà a les instal·lacions del pavelló poliesportiu municipal de Sta. Magdalena i la Ludoteca, en horari de 10 a 13h i està dirigit a xiquets i xiquetes d’edats compreses entre 1 i 12 anys.

“Aquesta Escola de Pasqua està concebuda com un recurs, que afavoreix la conciliació de la vida laboral i familiar. Així, durant tres dies i sota la supervisió de monitores especialitzades, els xiquets i xiquetes de Sta. Magdalena, podran gaudir d’un gran nombre d’activitats encaminades a aprendre mitjançant el joc”, explica Sergio Bou, alcalde de Sta. Magdalena.

Totes les famílies interessades a inscriure als seus fills i filles poden passar per les oficines de l’Ajuntament de Sta. Magdalena per a formalitzar la matrícula.

Notícies relacionades

Noticies

Les brigades de mitigació de la Diputació i Generalitat en col·laboració amb EMERGE de Santa Magdalena adeqüen terrenys i camins municipals

35 seg
Noticies

Santa Magdalena reutilitza roba i la converteix en bosses

21 seg
Noticies

Taller de reutilització de roba usada en Santa Magdalena

24 seg
Noticies

El Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic concedeix 34.792 € a Santa Magdalena dins del programa DUS 5000

33 seg
Noticies

Santa Magdalena present dins de l’oferta del patronat provincial de Turisme en FITUR

54 seg
Noticies

Santa Magdalena viu intensament la festa de Sant Antoni

51 seg
Veure més notícies →